Eywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllll
Dostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil
Galeri hatasi aliyorsan eski romundan kalan artilar olmasindandir galeri derken kamera romu kurarken sunu dene sdcard0 olana hafiza kartina degil default olarak formatla sonra ilk sayfadaki dediklerimi yap ayrica rom vs dosyalari hafiza kartina at...oradan yukleArkadaşlar gönül rahatı ile romu kurabilirsiniz stabildir Kamere 720p video çekemez lütfen hata yaşamak için ilk sayfayı rom yuklemeyi bilmenize ragmen tekrar okuyup yapın
Tekrarlamak gerekirse
1. Rom, Kernel vs dosyalarını hafıza kartınıza atın
2.Telefonun (Sesa Açma+menu+güç tuşu ile Cm Recovery moduna al)
3.SDkart ı (Hafıza Kartını değil default olarak Cm Recovery'i Formatla)
4.Wipe Data/Wipe Cache/Advenced/Wipe Dalvik Cache Yapınız
5.Mounth and Storage'den Format/Data/Cache/System Yapın.
(Bu Menüde hiçbir başlık unmount olmasın varsa bir kere tıklayın.)
6.İnstall Zip Menusunden Cloose Zip From/Storage/Sdcard1 ' den romu bulup Flashlayın. Geri Gelin
7. 6 .ıncı adımı bu sefer Gasspp dosyasını flashlamak için aynı adımları uygulayın. Gerin Gelin
8. 6.İnci adımı bu sefer kernel dosyasını flashlamak için aynı adımı uygulayın.
ve Reboot system now diyerek telefonu açın . İlk açılış az uzun sürecektir..
Bu şekilde kurduktan sonra ilk sayfadaki resimlerde belirttiğim ayarları resimlere bakarak yapınız.
Ben özel olarak kullandığım programları rom'a eklemedim
siz isterseniz kurabilirsiniz
1.İnternet Olmadan Radyo Dinlemek İçin..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirin ve kurun
2.Winamp muzik medya oynatıcısı
ve Kur
3.Dosya Yöneticisi
4.Beğendiğiniz Hava Durumu
5. Tasviye ettiğim Nova Launcher
6. Size çok lazım olacak Root Browser
7. Root Unisttaller
-adem-
Arkadaşım bu yazıya göre rom'u tekrar kur Kamera sıkıntı yaşarsan
indir hafıza kartına at sonra Eski kamera uygulamasını ve galeri uygulamasını root unistaller programı ile kaldır. Hafıza kartına atmış olduğun Galeri2.apk dosyasını root browser programı ile system/app dosyasının içine yapıştır, yapıştırdığın uygulamaya uzn basarak Permissions ayarını aşağıdaki resim gibi yap ve telefonnu yenıden başlat...
grkem8
Kardeşim sana gelince sende aynı şekilde eski dosya yonetici uygulamasını Root unistall Programı ile kaldır, 3 sıradakı dosya yoneticini hafıza kartına at ve kur o kadar bak resim aşağida