Galaxy SL i9003 SD kartı dahili hafıza olarak kullanma !! Oyunlarda hafıza sıkıntısı yaşamayın..

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
sdswap nerye atıcam ben halen analdım bu işi yahu

striker55

Üye
bu olayı wildfire s içinde yapabiliyormuyuz acaba

muratvemine

muratvemine

Üye
Bazı sorunlara neden olabiliyor, kesinlikle yedeğini almanızı öneririm.
Sonra ben gibi zorluk çekebilirsiniz :oke:

muaythai

muaythai

Üye
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.
Hocam dediğiniz her şeyi yaptım sonuç da olumlu oldu fakat şimdi de pc görmüyo teli. Ne yapmam gerek acaba bi yardımcı olursanız iyi olur..
Şimdiden teşekkürler.

emin_aydan

Üye
s.a arkadaşlar öncelikle paylasım içi tesekkürler yerinde bir paylasım 100/100 calişiyor ama telefon sıyırıyo kafayı bence fazla zorlamamk lazım 2 gündür telefonla uğrasıyorum 16 gb kartı dahili kart olarak tanıttım ama sonra bi bakıyorum attıgım dosyalar da acaip acaip simgeler çıkıyor silinmiyoda kac defa karta format attım fat32 olarak kac defa telefona reset attım fabrika ayarlarına çevirdim oldu gibi oluyo sonradan yine basa dönüyorum dayanamadım eski haline cevirdim .
i9003 Ginger 2.3.6daha da ugrasıcak arkadaslar bunu göze alsınlar saygılar

alpercaner1994

Üye
htc desire a yaptım fakat şarkı fln dinlemek için sd kart takın dio şimdide

necoloks

Üye
ben cok yeniyim nasıl telefonumu root yapabilirim hiç bilmiyorum yalnız korkuyorum

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
ben yaptım dahili 32 gb oldu ama usb den bilsayar görmüyor..sorun orda telefonda bağlanmıyor bakıcaz bir cağresine arkadaşlar

kilicaslan17

Üye
arkadaslar hiç uğraşmayın.yedek alsanız bile telefon hafızayı görmüyor.yedeği yükleyemiyorsunuz.ben yaptım ve artık telefonun hafızası görünmüyor.telefon zaten rootlu garantiyede girmeyecek muhtemelen.Allah'ım ne yapacağım ben:ağlarım:

reaurora

reaurora

Üye
arkadaslar hiç uğraşmayın.yedek alsanız bile telefon hafızayı görmüyor.yedeği yükleyemiyorsunuz.ben yaptım ve artık telefonun hafızası görünmüyor.telefon zaten rootlu garantiyede girmeyecek muhtemelen.Allah'ım ne yapacağım ben:ağlarım:

Rom kur tegrar ve servise gonder

MURAT16MURAT

Üye
ya arkadaşlar yardıma ihtiyacaım var bilen arkadaşım banada yardım et bnm i 9001 im var rootladım yaptım burdaki dosyayı indirdim dediğinin aynılarını yaptım fakat telefon ikisini birden görmedi baska yerden yaptım gene ikisinide görmedi bn yapamadım daha doğrusu yaptım olmadı s1 de baska bişeymi var ayıptır sorması banada yardım et anlat yapayım bnde uygulama yükleyemiyorum ya şimdiden teşekürler

reaurora

reaurora

Üye
Her ne kadar iki telefon da aynı firmadan, aynı gruptan olsada(galaxy s) bu iki telefon arasında bayağı bir fark vardır. Buradaki mod i9003 için. Bunu başka bir cihaza uygularsan beklenmedik sorunlar yaşayabilirsin. Bu mod I9003'te bile başka bir ROM'da işlev görmüyor.

Orijinal dosyayı yedeklemişsindir umarım.

Üst Alt