Galaxy SL I 9003 Root Yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nightmare508

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SL I 9003 Root Yapamıyorum
Öncelikle merhaba sl i 9003 telefonu ne yaptıysam bir türlü root yapamıyorum superoneclik unlock root falan bunun gibi benzer programlarda root yapmıyor..sanırım tek yol kernel yükleme yöntemiyle root yapılıyormus hatta bazı kernellerde işlemci hızı 1ghz den 1.3 ghz ye çıkartılabiliyormus bende bu kernel yüklemeden veya room yüklemeden hiç anlamıyorum bir defa odinle room yüklemek istedim telefon brick oldu servise götürüp garanti kapsamında anakartı değiştirdiler o günden bu yana cesaret edemiyorum..ama artı telefonu rootsuz kullanmak canıma tak etti bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok memnun olurum..

telefon sürüm bilgileri:

Model numarası: GT-I9003
Ürün Bilgisi sürümü: 2.3.6
Ana Bant Sürümü: I9003JXKP3

Kernel Sürümü: 2.6.35.7-CL982987 dpi@DELL155 #1
Yapım Numarası: GINGERBREAD.JVKPE

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Türe

Türe

Üye
siyah kernel yükle dostum direkt rootlu olur ;)

Türe

Türe

Üye
çok pardon s2 zannettim :ah o zaman xda'dan direkt rootu sağlayacak bir kernel bulup flaşlayacaksın

nightmare508

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama ben bu flash işlerinden anlamıyorum kernelin herhangi bi sürüme uygunluğu olması şartmı yoksa i9003 olan her kernel uyarmı telefona biraz açarsanız çok sevinirim

Türe

Türe

Üye
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama ben bu flash işlerinden anlamıyorum kernelin herhangi bi sürüme uygunluğu olması şartmı yoksa i9003 olan her kernel uyarmı telefona biraz açarsanız çok sevinirim

farkeder yani sürümünü 2.3.5 ise galaxy sl 2.3.5 kernel yazın nolur nolmaz :oke:

nightmare508

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim sürümüme uygun kernel bulabilecek olan varmı ? yukarıda sürümümü yazdım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt