Galaxy SII Android 4.0.1 ve 4.0.3 Yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RizeOnline

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII Android 4.0.1 ve 4.0.3 Yayınlandı.
Şuanda Alpha sürümü olan Android 4 sürümleri sammobile.com'da yayınlandı. Şuan cihaza kurulumunu yaptım. Kurulumun nasıl olacağı yine sammobile de belirtiliyor. Cihazda denemelerini yapıyorum şuan. İlk olarak eksik yüz tanıma ile kilit açma daha doğrusu ayarlarından bu ayarı yaptım yalnız kilit olarak ne yazık ki çalışmadı belki sistemi yeniden fabrika ayarlarına çevirirsem sorun düzelebilir. Bunun dışında sistem güzele benziyor ama şarjz süresi açısından ve kaynakları nasıl harcadığını daha incelemedim. 3g li görüşme çalıştı wifi de de sıkıntı yok. tarayıcı gayet hızlı çalışıyor. şimdilik ilk deneyimlerim bunlar açıkçası görsel olarak çok fazla değişiklik beklemeyin touchwiz arayüzü eskisi gibi sadece ayarlar kısmında görünüm değişmiş biraz o kadar. Daha yarım saat oldu kuralı ilerde tam deneyimi de yazabilirim. Denemek için sammobile.com dan alpha sürümü indiriniz. Takıldığınız nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung yine kazık attı diğer cihazlara touchwiz gibi şeylerle çalıştığı için ics güncellemesi çıkmadı herneyse samsung a karşı hala sinirliyim bu sürümde hala touchwiz varmı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
samsung yine kazık attı diğer cihazlara touchwiz gibi şeylerle çalıştığı için ics güncellemesi çıkmadı herneyse samsung a karşı hala sinirliyim bu sürümde hala touchwiz varmı

galaxy s'i diyorsun ama daha kesin değil, tepki çok olmuş, tekrar değerlendiriyorlar. takma kafaya hiç olmadı özel rom kurarız.

Lenneth

Üye
Akicilik konusunda ne diyorsunuz gelisme var mi ?

Gurkan911

Gurkan911

Üye
İlk çeyrek diyorlardı, ilk günden çıkardılarmı sürümü. Resmi sürüm mü? samsungun sitesinden otomatik güncelleme yapabilir miyiz?

RizeOnline

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en önemli gelişme bence tarayıcı konusunda olmuş çünkü roket hızında sayfaları açıyor. nerdeyse 1 saniye bile sürmeden sayfalar açılıyor. Touchwiz arayüzü açıkçası pek farkedilmiyor. yüz tanıma kilidi hala çalışmıyor. Bunun dışında Marketten bir kaç oyun ve launcher yükledim sorun çıkmadı. Görüşme fonksiyonlarında sıkıntı yok. Radyo çalışmıyor sanırım. Gerçi radyo ile işim yok. Valla internet için canavar olmuş gerçekten bu övgüyü hakediyor. hala Alpha sürüm olduğu için super akıcı değil ama sıkıntıda çıkartmıyor. Kurulum aşamasında görsel değişiklik var biraz hos olmus yani. Şimdilik benden de bu kadar çunku bir musterime yukledim gönderdim fazla kurcalayamadım. Kendileri deneyimlerini söylediklerinde bende buradan paylasırım.

ekrin

Üye
Ben gece yukledim mesaj kısmına giremiyorum aksam birdaha yuklemeyi dusunuyorum yoksa eski surume donmek gerekecek onuda nasıl yapılır bilmiyorum ya neyse bakıcaz aksama... Mesaj durduruldu diye bir ileti cıkıyor bu arada hatada bu..

yasincik

Üye
arkadaşlar hiç yüklemeyin şimdilik sorun çok. ben yükledim ve pişman oldum geri dönene kadar mahfoldum bi sürü sorun çıktı biraz sabredin

ekrin

Üye
geri nasıl dönucez ben dönemiyorumm :((((

murat3702

murat3702

Üye
K5 e geri döndüm. Stabil değil henüz

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt