Galaxy S9 ailesinde, Dolby Surround hoparlörler yer alacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9 ailesinde, Dolby Surround hoparlörler yer alacak!
Samsung geliştirdiği yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı tüm teknik detaylarına kadar güncellemeyi hedefliyor.



Akıllı telefon üretiminin en iddialı ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, yeni nesil amiral gemisi model Galaxy S9 ile Galaxy S9 Plus üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu sefer S serisi altına muhteşem bir model konumlandırmayı hedefleyen firma, karşımıza 25 Şubat tarihi itibariyle bu modeller üzerindeki sır perdesini kaldırmayı planlıyor.

Bu modellerde tam anlamıyla harikalar yaşatmayı planlayan firma sadece tasarımsal olarak harikalar yaratmayacakken, cihazdaki her detayı yeniden tasarlayacak. Hem Galaxy S9 hemde Galaxy S9 Plus modelinde çift Dolby Surround AKG hoparlöre yer vermeyi amaçlayan firma bu teknoloji sayesinde bir cep telefonundan beklenen ses kalitesinden daha fazlasını sunmayı hedefliyor.

Böylelikle cihazını müzik dinlemek için kullananlar ile film izlemek ve oyun oynamak için kullananların ilgisini üzerinde çekmeyi hedefleyen şirket, Bixby isimli sesli asistanında da köklü bir güncellemeye gidecek. Güncelleme Bixby Vision üzerinden gerçek zamanlı çeviri özelliği de sunacakken, bunun desteğini ise Google Çeviri servisinden alacak.

Artık Bixby'a bir adres sorduğunuzda yada neyi nerede yemeniz gerektiğini sorduğunuzda bunun cevabını kolayca öğrenebiliyorsunuz. Bu da sesli asistana kazandırılan arttırılmış gerçeklik özelliliğinden kaynaklanırken, bakalım hayatımıza nasıl bir deneyim kazandırmayı başaracak?
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
etkileyici
ses kalitesi daima benim için işlemci kadar önemli olmuştur; sırf ses kalitesi için nokia 9 çıkana kadar kullanmalık bi nokia 6 alacam
 
  • Beğen
Tepkiler: iizzz ve TheNightMare.


Üst Alt