Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin 24K altın kaplama versiyonu ön siparişte

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin 24K altın kaplama versiyonu ön siparişte
Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonların altın versiyonu ön siparişe sunuldu


Güney Kore kökenli teknoloji devi Samsung, geliştirdiği cihazları ile akıllı telefon pazarında liderliği sürdürüyor. Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve kavisli kenarlı versiyonu Galaxy S7 Edge akıllı telefonu resmen duyurdu. Şimdide bu akıllı telefonun altın kaplama versiyonu ön siparişe sunuldu.




İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2016’da Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve kavisli kenarlı versiyonu Galaxy S7 Edge akıllı telefonları resmen duyurdu. 24K , 18K Rose Gold yada Platinum kaplama seçenekleri ile gelen Galaxy S7 akıllı telefon, ücretsiz kargo ile 1 yıl garantili olarak geliyor. Altın akıllı telefon modelleri ”lüks ahşap kutusunda” gelecek. Ayrıca cihazların kutusunda her zaman ki aksesuarları ve Gear VR yanı sıra ücretsiz kablosuz şarj bulunuyor. Truly Exquisite , cihazların satışından elde edeceği gelirinin % 5 gibi bir kısmını dünyanın bir çok yerindeki hayır kurumlarına bağışlayacağını taahhüt ediyor.



Galaxy S7 ve Galaxy s7 Edge ‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; 14.4mm x 69.6 mm x 7.9mm ebatlarında ve gücünü Qualcomm’un geliştirdiği dört çekirdekli Kyro işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden alacak. Ayrıca Galaxy S7’nin beklendiği gibi Samsung Exynos 8890 sekiz çekirdekli işlemcinin kullanıldığı başka versiyonu da gelecek.

5.1 inç genişliğinde 2560 x 1440 piksel Quald HD çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran ile gelen cihaz, yazılım desteğini Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sisteminden almakta. 4GB sistem belleği ve microSD desteği ile arttırılan 32GB/ 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile karşımıza geliyor. IP68 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan Galaxy S7 akıllı telefon, 3000 mAh batarya ve arka yüzeyinde 12MP kamera olurken ön yüzeyinde ise 5 MP çözünürlüğünde ikinci kamerası yer alıyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin 24K altın kaplama versiyonu ön siparişte - MaxiCep
 


Üst Alt