Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S6'da OEM Unlocking Nerde?
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S6'da OEM Unlocking Nerde?
Galaxy S6 android 5.1.1 e root yapmak istiyorum ancak yabancı sitelerde geliştirici seçeneklerinden OEM Unlocking seçeneğinin etkinleştirilmesi gerekiyor diye yazıyor ancak ben böyle bir seçenek göremedim. Bu nerdedir acaba ?
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Ayarlar -» Hakkında sayfasından Yapı numarasına 5-6 kez tıklayınca açılmakta, geliştirici seçenekleri.
Root yaptım telefonu zaten ama yabancı forumlarda hep bu OSM Uclocking açılması gerekiyor diye yazıyor hatta resimleri bile var ama benim telefonda bulamadım.
Root yaptım telefonu zaten ama yabancı forumlarda hep bu OSM Uclocking açılması gerekiyor diye yazıyor hatta resimleri bile var ama benim telefonda bulamadım.
Neyse onu boşver. Bu XDA da bir de temalar var. Zıp şeklinde. Temalar çok güzel ama cwm den flashlanarak yükleniyor sanırım bir bilgin varmı? O şekilde yükleyince kendi orjinal teması gider mi veya ayarlardan temayı değiştirebilir miyim tekrar?
Neyse onu boşver. Bu XDA da bir de temalar var. Zıp şeklinde. Temalar çok güzel ama cwm den flashlanarak yükleniyor sanırım bir bilgin varmı? O şekilde yükleyince kendi orjinal teması gider mi veya ayarlardan temayı değiştirebilir miyim tekrar?
Galaxy S6 android 5.1.1 e root yapmak istiyorum ancak yabancı sitelerde geliştirici seçeneklerinden OEM Unlocking seçeneğinin etkinleştirilmesi gerekiyor diye yazıyor ancak ben böyle bir seçenek göremedim. Bu nerdedir acaba ?
Bende ayni durumdan muzdaribim cevabini bulursan paylasirsan sevinirim
volkansirma
Üye
Benim cihazımda da aynı sorun mevcut. Geliştirici seçeneklerinde "OEM KİLİDİ" yok. "USB HATA AYIKLAMA" tek başına yetmiyor , cihaz rootlanmıyor..
-Andromeda-
Üye
S6 da OEM kilidi görünür olarak yok. Bu hatalarda samsungun yeni yaptığı yazılım koruma olayından kaynaklı. Custom dışındaki romları da kurarken zorlanırsınız. Çözümü var mı bilmiyorum. Custom Roma müdahale ettirmiyor cihaz. Edilse bile işte böyle zorluyor