PriveT
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tesekkurler. Yalniz biraz inceledim sol tus S3`lerdeki gibi secenekler menusu islevi degil son kullanilanlar islevi goruyor. Bu da beni oldunca soguttu.Samsung Galaxy S6, bir iPhone kullanıcısı olarak söylüyorum.
Tesekkurler.S6 tabiki.
Tesekkurler.seçenekler tuşunun son uygulamalar olarak değişmesini dert etmeyin, çabucak alılıyorsunuz.
Kardeş Seçenekler İçin Soldaki Tuşa Basılı Tutman Yeterli
Ben s5 Kullandığımda Öyle Oluyordu. Olmuyorsa Yapacak Bişey YokS6 da öyle olmuyor
Ben s5 Kullandığımda Öyle Oluyordu. Olmuyorsa Yapacak Bişey Yok
Belki Ayarlardan Seçenekleri Değiştirme Gibi Bir İmkan Vardır.Bölünmüş ekran uygulamaları geliyor.
Belki Ayarlardan Seçenekleri Değiştirme Gibi Bir İmkan Vardır.
Mesaji okuyunca umutlanmistim ama Bahadir_fb`nin dedigi gibi bolunmus ekran uygulamalari cikiyor, ve seceneklerde oyle bir ayar goremedim.Kardeş Seçenekler İçin Soldaki Tuşa Basılı Tutman Yeterli
Hayırlı olsun güle güle kullan. Fm radyo yok değil mi?Tesekkurler.
Cumartesi gunu Galaxy S6 Edge Plus Cift hatli telefonumu aldim
Umarim pisman olmayacagim
Mesaji okuyunca umutlanmistim ama Bahadir_fb`nin dedigi gibi bolunmus ekran uygulamalari cikiyor, ve seceneklerde oyle bir ayar goremedim.
Bir de S3`te telefonu kulaga yanastirinca ekran sonuyordu. Bunda bulamadim o ayari, bilen var mi acaba? :/
Hayırlı olsun güle güle kullan. Fm radyo yok değil mi?
Tesekkurler. Pek radyo dinleyen birisi degilim. Inan sen soylemesen dikkatimi cekmeyecek. Radyo yok.Hayırlı olsun güle güle kullan. Fm radyo yok değil mi?
Ayarı yok konuşma yapılırken sönüyor zaten, sönmüyorsa sensöründe sorun olabilir.
Samsung ucuz telefonlarına koyuyor premıum cihazlara koymuyor nedense
Tesekkurler. Pek radyo dinleyen birisi degilim. Inan sen soylemesen dikkatimi cekmeyecek. Radyo yok.
:O Bozuk telefonu mu satmislar bana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?