mrzstyl Üye telefon fiyatları iyice uçtu 2300 3000 yakında 5000 i bulur bu amiral gemiler (TR vergisiyle 5600). hayır ucuzları da bi zaman sonra iş görmüyor uygulamalarda zengine çalışıyo çok kötü
telefon fiyatları iyice uçtu 2300 3000 yakında 5000 i bulur bu amiral gemiler (TR vergisiyle 5600). hayır ucuzları da bi zaman sonra iş görmüyor uygulamalarda zengine çalışıyo çok kötü
Murat Alper Üye s6 edge ve galaxy s6 ön siparişe açılmış türkiyede bir internet sitesi üzerinden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s6 edge ve galaxy s6 ön siparişe açılmış türkiyede bir internet sitesi üzerinden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi Bu tarz konularda telefonu bir kez dahi kullanmadan değmez diyenlerin aklına şaşıyorum...
PriZm Üye Bana kalırsa Samsung sadece Edge ve Note serisi olarak devam etmeli. Her iki seride Samsung'a öz tasarımlar ve özellikler içeriyor.
Bana kalırsa Samsung sadece Edge ve Note serisi olarak devam etmeli. Her iki seride Samsung'a öz tasarımlar ve özellikler içeriyor.
Murat Alper Üye acaba normal fiyatı dahadamı pahalı olur önsipariş fiyatına göre pek anlamıyorumda bu işlerden bir yardımcı olsanız
acaba normal fiyatı dahadamı pahalı olur önsipariş fiyatına göre pek anlamıyorumda bu işlerden bir yardımcı olsanız