Haber Galaxy S6 Fiyatı Belli Oldu!

Konu Sahibi
Tam nokta atışı özetin özü

Tepkiler: Koradam

Nextman

Emekli Yönetici
Aslında beklediğim cümleyi henüz biri daha kurmadı kurmasa da olur

Tepkiler: Dede

DiaBLoS

Admin
Bizim insanımız bunu da alır . Hiç merak etmeyin .
Lükse , hava atmaya çok hevesli bir milletiz . Alana hayırlı olsun .

Tepkiler: Dede ve bilal72

lazye

Üye
Eğer LG g4 bu fiyat politikasının çok daha altında gelirse yer yerinden oynar söyliyim ben

reflex

Üye
1-2 sene sonra bir s6 alalım dimi o kadar yorum yapmışsınız fiyat politikası hakkında elinizdekiler hepinize 1-2 sene daha rahat rahat yeter. Boş verin hemen yeni telefon almayı o paraya var ya 2.500 tl ye oyuncu diz üstü pc alırsınız.

Tepkiler: bilal72

oznkrts

Üye
Eğer LG g4 bu fiyat politikasının çok daha altında gelirse yer yerinden oynar söyliyim ben
neden oynasın ki artık çok güzel fiyat performans ürünleri var biri 2500 den çıkarıp biri 2200 den çıkardı diye satışlarında patlama olacagını sanmıyorum bence yavaş yavaş türk milletinin aklı başına geliyo

Tepkiler: bilal72

xmustx

Üye
Yazık applecılar bükülen 3200lük 6 yı göz ardı etmemişler yine tebrik ederim herkes kendine yapar.yine yapmışsınız.Bu arada note 3ten sonra kesinlikle kullanacağım cihaz s6 edge."herkesin hayatına kimse karışamaz"
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

xmustx

Üye
Nokıa candı değilmi abi

Parası fazla gelen varsa bana havale etsin
o fiyata pc icin ucak motoru takarız
gerci android te duvara kafa atasım geliyorya nedense artık

Beğenmeyenler, kendi telefonlarını yapıp beşyüze satabilir

Tepkiler: B.A.R.O.N
Apple'ın belli bir alıcı kitlesi var. O yüzden istese 3500 lira yapsalar bile alanı olur. Ayrıca adamlar yılda bir cihaz çıkarıyorlar. Şimdi Apple'a hak veriyorum açıkçası.

Tepkiler: Serhan
bu kadar değmez zaten banada gitmez

64gblığı 799 euro üzerinden satışa sunulacakmış buda ülkemize ortalama vergiler dahil 2800-2900 tl gibi olur gibime geliyor

Edge adinda yeni bir seri cikarmazlar umarim s6,s6 edge,s7,s7 edge gibi.Bir defaya mahsus hos olmus farkli ama herhangi bir artisi yok seriye donusturecek kadar.

Serhan

Üye
Bir düşünün sizce Şimdiki Samsung bir Apple edermi ? ETMEZ.
Ama S4 zamanı Samsung bir Apple edermi ? Oda ETMEZ
Haftada telefon çıkartan Samsung ile Yılda bir çıkaran , belli düzenlerde telefonlara güncellemeler veren , en güvenilir , kapalı kodlamalı sistemli , dünya devinin yerini hiçbişey alırmı ? ALMAZ

Ben olsam giderim S6 yerine Mac alırım her türlü kardayım
S6 parasına değermi ? Değmez.

Samsung Apple'ın stratejisini çalıp aynı model üstünde iki telefon çıkardı.
Bkz. S6- S6Edge iPhone 6 - iPhone 6 Plus
İkisindede aynı mantık. Küçük ve büyük telefon.
Küçük Telefon Fiyatı < Büyük Telefon Fiyatı

Kısaca Samsung Pişmanlıktır

Eğer üst düzeyde bir akıllı telefon satın alacaksanız eğer bu ya samsung un note serisi olmalı yada iPhone olmalı