teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tam nokta atışı özetin özüİyi de tasarımı begendin özellikleri begendin e madem samsungun fiyat politikasını da biliyosun o zaman 4-5 ay bekleyip öyle alırsın yanlısmıyım?
Ucuzlasa bir dert pahalı olsa bir dert.Samsung belki biraz fazla ama çogu markada az çok böyledir bu ilk öpücük akılda kalır..
neden oynasın ki artık çok güzel fiyat performans ürünleri var biri 2500 den çıkarıp biri 2200 den çıkardı diye satışlarında patlama olacagını sanmıyorum bence yavaş yavaş türk milletinin aklı başına geliyoEğer LG g4 bu fiyat politikasının çok daha altında gelirse yer yerinden oynar söyliyim ben
S6 pişmanlıktırAslında beklediğim cümleyi henüz biri daha kurmadıkurmasa da olur
Hayır bilemedinS6 pişmanlıktır
Valla merak ettim şimdiHayır bilemedinBu arada belirteyim bir cihazı aldıktan sonra pişmanlık duyulursa en yakın servise başvurun
Eğer üst düzeyde bir akıllı telefon satın alacaksanız eğer bu ya samsung un note serisi olmalı yada iPhone olmalı@papakudioflu ortağıma katılıyorum, ayrıca Android sistemindeki üst düzey cihazların yanına yaklaşılmıyor artık. Performans cihazı kullanacaz diye kamyon dolusu paraları gömmeye artık gerek yok.
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?