baskahmet
Üye
S4 mini 1900 mAh ama sarji gayet iyiEyvallah essekten inip ata bindim
yanliz devamli kullanimda ekran suresi s4 miniyle neredeyse kafa kafaya iyi yönü hizli sarj olmasi
o eski asılsız haberler , her duyduğuna inanmasamsung benchmark testlerinde hile yapiyor bunu diyelimde hilesiz alcagi meizuyla ayni
S4 Miniden S6"ya kasma falan oluyormuydu samsung kullandığı sürece? Şişme vs samsung kullandığın süre boyunca oldu mu? Eger sizede de öyle şeyler yok ise yalnız olmadığımı öğrenicem
Ee s6 kullanicaksan paraya bayilcan abiBenim s4 mini tas gibi cikti masallahi var tık demedi 2 senede.
Abimde s3 mini vardi onun 2 defa pil sisti ama servis pil konusunda sorun cikarmiyor sagolsun
S6 da gayet iyi ısınma yada kasma gibi bir sorunu yok yanlız çok ram kullanıyor
Kapakta biraz tuzlu 130 tl mecbur onada bayilacaz, soguk şu içmekten bir hal oldum hasta olacam
hayırlı olsun telefonkullanıcı yorumlamasını rica edelim bir de s6 ile ilgili ram şişmeler vs. bir çok şey vardı ilk ağızdan duyalım
çok ram kullanıyor , klasik samsung sorunuBenim s4 mini tas gibi cikti masallahi var tık demedi 2 senede.
Abimde s3 mini vardi onun 2 defa pil sisti ama servis pil konusunda sorun cikarmiyor sagolsun
S6 da gayet iyi ısınma yada kasma gibi bir sorunu yok yanlız çok ram kullanıyor
Kapakta biraz tuzlu 130 tl mecbur onada bayilacaz, soguk şu içmekten bir hal oldum hasta olacam
MasallahRam hiç birşey yapmasan %70 kullanıyor
samsung benchmark testlerinde hile yapiyor bunu diyelimde hilesiz alcagi meizuyla ayni
Masallahroot at abi
Bir zamanlar bende en üstteydimAntutuya bu kadar takmayin. Sadece en ustte olmasi insana huzur veriyor
aynen , örneğin benimki en altlarda ve huzurluyumAntutuya bu kadar takmayin. Sadece en ustte olmasi insana huzur veriyor
Cm12.1 bende 600-700 ram kullaniyorCm nin ve diğer custom romlarin kullandığı Rama göre iyi bence, root gerekmiyor şu anda reklam işini rootsuz çözdüm zaten
Note 4 s5 s6 lg g3 yokken evet ustteydinBir zamanlar bende en üstteydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?