Fark etmez bağla Bağladım sonuç aynı...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi The Pancar' Alıntı: Onu bunu boş verin telefonda hantallama var mı ? Genişletmek için tıkla ... İlk gunkunden daha iyi durumda yani normalin tersine bir isleyis soz konusu
The Pancar' Alıntı: Onu bunu boş verin telefonda hantallama var mı ? Genişletmek için tıkla ... İlk gunkunden daha iyi durumda yani normalin tersine bir isleyis soz konusu
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Akhtoher' Alıntı: Note 5 de değişme olmadı hala aynı Genişletmek için tıkla ... Note5 te üç defa guncelleme alsin sonra bakariz sonuca
Akhtoher' Alıntı: Note 5 de değişme olmadı hala aynı Genişletmek için tıkla ... Note5 te üç defa guncelleme alsin sonra bakariz sonuca
Akhtoher Üye Doğru söylüyorsun kardeşim 6.0 bir gelsin bakalım merak ediyorum yarayacakmı yoksa kötümü olacak
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Akhtoher' Alıntı: Doğru söylüyorsun kardeşim 6.0 bir gelsin bakalım merak ediyorum yarayacakmı yoksa kötümü olacak Genişletmek için tıkla ... Performans dusmuyor ama demekki stabiliteyi artirmak icin antutu puanından feragat etmeleri gerekiyor
Akhtoher' Alıntı: Doğru söylüyorsun kardeşim 6.0 bir gelsin bakalım merak ediyorum yarayacakmı yoksa kötümü olacak Genişletmek için tıkla ... Performans dusmuyor ama demekki stabiliteyi artirmak icin antutu puanından feragat etmeleri gerekiyor
Akhtoher Üye Antutu da şu an 70 bin alıyor 20 bine düşse de önemsiz. Kasmadan yavaşlamadan çalışmaya devam etsin şu anki gibi bence sorun olmaz
Antutu da şu an 70 bin alıyor 20 bine düşse de önemsiz. Kasmadan yavaşlamadan çalışmaya devam etsin şu anki gibi bence sorun olmaz