karnel de modem de yükledim yine aynı root maneger kopyalaama yapparken durduruldu hatası deyip kapanıyor. Bu romda efs pro programı görüyor ordan yüklüyorum birşey değişmiyor
karnel de modem de yükledim yine aynı root maneger kopyalaama yapparken durduruldu hatası deyip kapanıyor. Bu romda efs pro programı görüyor ordan yüklüyorum birşey değişmiyor
tmm aynen onunla yap ama eski efs dosyasını root explorer ile sil daha sonra önceden yedek aldığın efs dosyasını aynı dizine kopyala
permission'larını resimdeki gibi yap cihazı yeniden başlat
tmm aynen onunla yap ama eski efs dosyasını root explorer ile sil daha sonra önceden yedek aldığın efs dosyasını aynı dizine kopyala
permission'larını resimdeki gibi yap cihazı yeniden başlat
evet imei öyle başlıyordu efs pro programı da her romda çalışmıyor onu fark ettim efs yi senin dedi,ğin şekilde ayarlayıp atınca imei de düzeldi hatta geldi . o ayarlar yapılmadan atınca imei geliyor ama hat gelmiyordu
elin kolun dert görmesin telefonun sorunu hal oldu çalışıyor şuan çok teşekkür ederim.
üni yi senin orda okudum orda olsam gelirdim yanına o derece sevindim hal olmasına
elin kolun dert görmesin telefonun sorunu hal oldu çalışıyor şuan çok teşekkür ederim.
üni yi senin orda okudum orda olsam gelirdim yanına o derece sevindim hal olmasına
Yolun düşerse gel kardeşim kapım her zaman açıktır. dükkanım ofiste sanat sokağında
Kışın gelsen künefe, yazın gelsen karpuz ısmarlarım. Birde sac tavası var ki
Rica ederim kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Yolun düşerse gel kardeşim kapım her zaman açıktır. dükkanım ofiste sanat sokağında
Kışın gelsen künefe, yazın gelsen karpuz ısmarlarım. Birde sac tavası var ki
3-4 Gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor. İlk günlerde açılışta takılmalar oldu ama sonra düzeldi. Her geçen gün daha da kararlı bir hale geldi ve antutu testlerinde puanıda yükseliyor. Bu gün itibari ile antutu sonucu 24490.