Su alma olasılığı çok yüksek. En iyisi S5 ile suya girmemek.
bu muzikleri resimleri falan nasil hafiza kartina tasîyacagim 16 gb hafiza kartı aldım resimler muzikler falan hepsi telefon hafizasinda
Telefon desteklemedigi sürece uhs ler ise yaramaz öyle okumuştumHafiza kartina yazim izni sadece telefondaki dosya yoneticisi programi ile mevcut. (Root etmediysen)
Birde yuksek hizli hafiza karti kullanin class10 veya yeni cikan uhs-2 hafiza karti alirsan gercekten ise yarayacagini goreceksin.

selam beyler . samsung s5( sm-g900fq ) androıd 5 ıle yanı lolıpop guncellemesıyle art ye gecıcek dedıler ama antutu ile baktıgımda dalvık gosterıyor . bırde turkcell hat kullanıyorum ınternetım //27 acık ama bazen ınternete gıremıyorum ancak mobıl verıyı acıp tekrar kapatmam gerekıyor sebebı ne olabılır ..![]()
Telefon desteklemedigi sürece uhs ler ise yaramaz öyle okumuştum
Clas 10 hafiza karti aldim tasiyamiyorum dosyalari tasidim hem telefon hafizasinda hemde hafiza kartinda gosteriyorHafiza kartina yazim izni sadece telefondaki dosya yoneticisi programi ile mevcut. (Root etmediysen)
Birde yuksek hizli hafiza karti kullanin class10 veya yeni cikan uhs-2 hafiza karti alirsan gercekten ise yarayacagini goreceksin.
Clas 10 hafiza karti aldim tasiyamiyorum dosyalari tasidim hem telefon hafizasinda hemde hafiza kartinda gosteriyor
beyler bu knox nasıl sıfırlanıyorbı hata ettık elımıze yuzumuze bulastırdık
sorun yok ama ya olurda garantıye gonderırsem dıye dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum yardım edebılıcek varmı cogu sıteye baktım ama bulamadım veya daha cıkmadı
saygılar