Galaxy S5 Donanım Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

vehipcabuk

vehipcabuk

Üye
eyvallah

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş bu lınkıde ekle bence insanlar bunuda görsün dünyanın en iyi ekranı şuan Galaxy S5 te

nikomedon

Üye
Merhaba. Mobil veri indirme yapmıyor gibi görünüyor ve kitleniyor, mobilveri ikonundan kapatıp açiyorum veri almaya başlıyor. Bir süre sonra yine kitleniyor. Tel.demi yoksa şebekedemi sorun var sizce.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar G900FQ modelimizde yakın zaman itibari ile Lolipop 5.0 sürümüne kavuşmuş durumdayız.

Güncellemek isteyen arkadaşlar;

Ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleştirme/Şimdi Güncelle yolunu izleyerek OTA üzerinden güncelleştirme yapabilirler.

Bunun için telefonun hafızasında yaklaşık 3 GB kadar bir alanın boş olması lazım. Buna dikkat edin. Eğer değilse kişisel dosyalarınızı hafıza kartı veya bilgisayarınıza taşıyın.

Yaklaşık 900 MB zipli dosyanın indirilmesinden sonra, cihaz kapatılıp bir süre bekledikten sonra 5.0 sürümüyle açılacak ve işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Sürüm numarasınını Ayarlar/Cihaz Hakkında seçeneğinde ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Eğer güncelleme yaptığınız halde 5.0'dan daha düşük bir sürüm varsa 5.0 olana kadar güncelleme yapmaya devam edin.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu muzikleri resimleri falan nasil hafiza kartina tasîyacagim 16 gb hafiza kartı aldım resimler muzikler falan hepsi telefon hafizasinda

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dosya yöneticisi uygulaması ile.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
bu muzikleri resimleri falan nasil hafiza kartina tasîyacagim 16 gb hafiza kartı aldım resimler muzikler falan hepsi telefon hafizasinda

Hafiza kartina yazim izni sadece telefondaki dosya yoneticisi programi ile mevcut. (Root etmediysen)
Birde yuksek hizli hafiza karti kullanin class10 veya yeni cikan uhs-2 hafiza karti alirsan gercekten ise yarayacagini goreceksin.

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Hafiza kartina yazim izni sadece telefondaki dosya yoneticisi programi ile mevcut. (Root etmediysen)
Birde yuksek hizli hafiza karti kullanin class10 veya yeni cikan uhs-2 hafiza karti alirsan gercekten ise yarayacagini goreceksin.
Telefon desteklemedigi sürece uhs ler ise yaramaz öyle okumuştum

sado_27

sado_27

Üye
selam beyler . samsung s5( sm-g900fq ) androıd 5 ıle yanı lolıpop guncellemesıyle art ye gecıcek dedıler ama antutu ile baktıgımda dalvık gosterıyor . bırde turkcell hat kullanıyorum ınternetım //27 acık ama bazen ınternete gıremıyorum ancak mobıl verıyı acıp tekrar kapatmam gerekıyor sebebı ne olabılır .. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
selam beyler . samsung s5( sm-g900fq ) androıd 5 ıle yanı lolıpop guncellemesıyle art ye gecıcek dedıler ama antutu ile baktıgımda dalvık gosterıyor . bırde turkcell hat kullanıyorum ınternetım //27 acık ama bazen ınternete gıremıyorum ancak mobıl verıyı acıp tekrar kapatmam gerekıyor sebebı ne olabılır .. :)

ilk sorunun cevabi programdan kaynakli bir sorun olabilir.

ikinciye gelirsek benzer problemden şikayetçi olan arkadaşlar vardı. Çözümü sanirim simkart ile alakalı bir durumdu ve simkartı değiştirince sorun düzeliyor diye okumuştum.
Telefon desteklemedigi sürece uhs ler ise yaramaz öyle okumuştum

S5'te destek var diye biliyorum ben. Uhs desteği özelliği 4k video çeken tüm cihazlarda olması gereken bir özellik class10 zaten uhs1 demek.

sado_27

sado_27

Üye
cvp ıcın tesekkurler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Clas 10 hafiza karti aldim tasiyamiyorum dosyalari tasidim hem telefon hafizasinda hemde hafiza kartinda gosteriyor

sado_27

sado_27

Üye
beyler bu knox nasıl sıfırlanıyor :D bı hata ettık elımıze yuzumuze bulastırdık :D sorun yok ama ya olurda garantıye gonderırsem dıye dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum yardım edebılıcek varmı cogu sıteye baktım ama bulamadım veya daha cıkmadı :) saygılar

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Clas 10 hafiza karti aldim tasiyamiyorum dosyalari tasidim hem telefon hafizasinda hemde hafiza kartinda gosteriyor

Taşıma yerine kopyalama yapmış olabilirsin sanırım. Eger fazladan hem telefon hem kartta varsa telefondaki dosyaları silin.
beyler bu knox nasıl sıfırlanıyor :D bı hata ettık elımıze yuzumuze bulastırdık :D sorun yok ama ya olurda garantıye gonderırsem dıye dusunuyorum ısın ıcınden cıkamıyorum yardım edebılıcek varmı cogu sıteye baktım ama bulamadım veya daha cıkmadı :) saygılar

S5'in knox u henüz sıfırlanmadı ama knox a ne kadar dikkat ederler bilemiyorum serviste. Zaten sayaç sıfırda değil ve hasar veya problem oluştuğunda yapabileceğin en mantıklı şey servise cihazı götürmek. Bir problemle karşılaşırsan bence şansını servisten yana dene derim.

sado_27

sado_27

Üye
Teşekkürler

semih öztahran

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bendeki telefonun modelide SM-G900H ve Dubaiden getirtmiştim. İlk aldığımdan beri hiç güncelleme gelmedi ve hala 4.4.2 yi kullanıyorum ve yazılım arayıncada en güncelini kullanıyorsunuz yazıyor. Sorun bende mi yoksa bu cihazlara hala yazılım güncelleştirmesi gelmedi mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile dan bakabilirsin. Ben baktim kazakistan sürümüne felan bu ay içinde android 5.0'ı vermişler. Senin cihazına da gelir yakın zamanda diye tahmin ediyorum. Eğer gelmezse g900h'nin rusya sürümünü kur cihazına. Rusya rom'unda Türkçe Dil desteği olması gerek diye hatırlıyorum.

semih öztahran

Üye
Sammobile baktım birşey bulamadım. Rusyayı kuran arkadaşlarda türkçe yok die yazmışlar. Yani bir sonuca varamadım :)

cabbarxx

Üye
Arkadaşlar benim S5 mini gps çok geç geliyor bazen açık havada bile konum bulamıyor. bunun bi çözümü varmı acaba. şimdiden teşekkürler.

Üst Alt