ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
hikayemii ?? kardeşim antutudan aynı donanımlı her marka cihaz olsa en fazla samsung alırçünkü testlerde samsungun attıgı bi yazılımmı diyelim hilemi diyelim onun sayesinde herşeyi tam güç çalıştırıyor telefon
Bununla ilgili bir dayanağın varmı merak ettim ?kendi ağzınla söyledin işte. antutu telefonun performansini göstermez kanmayin böyle şeylere
Bununla ilgili bir dayanağın varmı merak ettim ?
Sana başka yerden link ver demedim açıklama bekledim.Sonuçlarda oynamalar yapılması demek programın yada benzeri programların ölçümlerinin sahte olacağına anlamına gelmez.note3 de de hile yapıldı
Sana başka yerden link ver demedim açıklama bekledim.Sonuçlarda oynamalar yapılması demek programın yada benzeri programların ölçümlerinin sahte olacağına anlamına gelmez.
Bu tip programlar tam anlamıylada sonuçları yüzde yüz sorunsuz diyemeyiz ancak bu programlarda işe yaramaz diyemeyiz.İçerdiği testlerdeki kodlarla sonuçta yapım aşamasında test ediliyor.olcum sahte demiyorum ki zaten ben. o programlar ile cihazin performansi hakkında karsilastirma yapmak yanlis. iphone 5s ile S5i antutu yapsan s5 çok rahat 5 6 bin puan önde gözükur bu demek değildir ki s5 5s den daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?