Galaxy S4'un Ozellikleri Aciga Cikti .!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

aynen dediğin gibi ancak htc one x'teki 4+1'deki +1 gpu oluyor.

Olablir htc one x hakkında pek fazla bilgim yok , anlatmak istediğim kullanılan. işlemci mantığının birbirine benzerlik göstermesi :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
GT-I9400 and GT-N7300 :evet: :)

PriZm

PriZm

Üye

performance governor'un farklı işlemcileri bir arada çalıştıracağını hiç sanmıyorum, zaten chipsetin mantığına aykırı bu artı samsung böyle bir şeye izin verecek mi o da var, üretici izin vermezse öyle ha diyince donanımla oynayamazsınız. ayrıca cihaz 4 düşük güçte çekirdekle çalışacak ki bu bile bence herhangi bir mobil işletim sistemine fazla.

Yok izin verir.eğer olmazsa bile Stweaksdan bütün çekirdekler tek tek kontrol edilebilir

erko merko

erko merko

Üye
Mali t658 gpu varken neden o gpuyu kullansınlar ? Pek inandırıcı gelmedi ama beklemekte yarar var.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
batarya 20000mAh olacak herhalde

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar 8 çekirdeğine aldanmayın 4 çekirdek kullanıyor pil ömrü için . S3 2 çekirdeğini kullanıyordu.

Astrosman

Astrosman

Üye
Ekran boyut yakında tv'leri geçer :muha:

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar 8 çekirdeğine aldanmayın 4 çekirdek kullanıyor pil ömrü için . S3 2 çekirdeğini kullanıyordu.

Güç tasarrufu ve güç gerekmediği durumlarda 2-1 çekirdek kullanılıyor zaten.normal birşey bu.güç gerektiği zaman(oyun,flash içeriği dolu bir internet sayfası) tüm çekirdekler çalışıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
düz mantık yaparsak 8 çekirdek olması kesin gibi bence.şöyle diyeyim s2 1.2 ghz çift çekirdekle geldi ondan sonra note 1.4 ghz çift çekirdekle geldi.ondan sonra ise galaxy s3 1.4 ghz 4 çekirdekle geldi .ve nihayet note2 1.6 ghz 4 çekirdekle geldi.bu açıdan bakacak olursak bende s4te 1.6 veya 1.8 ghzlik 8 çekirdekli işlemci bekliyordum.

- - - Eklendi - - -

özet : düz mantık hayat kurtarır :ehe

AADEMIR06

Üye
artısı :

Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi altında çalışan cihaz TouchWiz Natura arayüzünü kullanıyor. 13 megapiksel arka, 2 megapiksel ön dahili kameraya sahip olan cihazın bu yılın ortalarında satışa sunulması bekleniyor.

hurriyet...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
8 çekirdek :oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt