Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
performance governor'un farklı işlemcileri bir arada çalıştıracağını hiç sanmıyorum, zaten chipsetin mantığına aykırı bu artı samsung böyle bir şeye izin verecek mi o da var, üretici izin vermezse öyle ha diyince donanımla oynayamazsınız. ayrıca cihaz 4 düşük güçte çekirdekle çalışacak ki bu bile bence herhangi bir mobil işletim sistemine fazla.
Güç tasarrufu ve güç gerekmediği durumlarda 2-1 çekirdek kullanılıyor zaten.normal birşey bu.güç gerektiği zaman(oyun,flash içeriği dolu bir internet sayfası) tüm çekirdekler çalışıyor.
codblackops2
Üye
düz mantık yaparsak 8 çekirdek olması kesin gibi bence.şöyle diyeyim s2 1.2 ghz çift çekirdekle geldi ondan sonra note 1.4 ghz çift çekirdekle geldi.ondan sonra ise galaxy s3 1.4 ghz 4 çekirdekle geldi .ve nihayet note2 1.6 ghz 4 çekirdekle geldi.bu açıdan bakacak olursak bende s4te 1.6 veya 1.8 ghzlik 8 çekirdekli işlemci bekliyordum.
- - - Eklendi - - -
özet : düz mantık hayat kurtarır
AADEMIR06
Üye
artısı :
Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi altında çalışan cihaz TouchWiz Natura arayüzünü kullanıyor. 13 megapiksel arka, 2 megapiksel ön dahili kameraya sahip olan cihazın bu yılın ortalarında satışa sunulması bekleniyor.