Galaxy S4'ün Ön Siparişi Türkcell'den Sonra Vatan Bilgisayar'da

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4'ün Ön Siparişi Türkcell'den Sonra Vatan Bilgisayar'da
Hatırlarsanız Türkcell mağazada fiyatı görüntülenen Samsung'un yeni amiral gemisi bazı yerel satış sitelerinde ön siparişine başlandı.Bunlardan ilki Vatan Bilgisayar oldu...

Fiyat ise Türkcell Mağaza'da olduğu gibi 1999 ₺...

4.99" ekranı güçlü işlemcisi, Tam HD ekranı, hafiflik ve inceliğiyle dikkat çeken modele ilk sahip olmak isteyenler ve sabırsızlananlar için iyi bir haber..

Emip

Emip

Üye
ben daha pahalı zannediyordum ama bizde s3 alırız :) ucuzlar yaz gibi :islik

KayraBey

KayraBey

Üye
Gelde alma... :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5S'i beklemek daha mantıklı.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
operatorlerde, buyuk magazalarda telefonlar daha pahali satiyorlar

hikmet366

hikmet366

Üye
Vatan Pc Ye Gelse Bakarım :oke:

- - - Eklendi - - -

Şuan Bizim Vatan Pc De Yoq

Polymath

Polymath

Üye

ismailcek

Üye
10 numara cihaz ama turkcell magazada pahalı

fk555897

fk555897

Üye

iphone 5 ten iphone 5sten çok farkı olacak mı ki ? ip 5s beklemek mantıklı diyorsun =) aynı tasarımla gelirse hiç şaşırmam.
Yalnız Apple'ın genelde yaptığı S modelini geliştirme olarak veriyor. Yani 4'ten sonra 4S çıktı ve aynı tasarımla çıktı. 5'ten sonra da 5S'in çıkması gayet normal.

Symbianize

Symbianize

Üye

iphone 5 ten iphone 5sten çok farkı olacak mı ki ? ip 5s beklemek mantıklı diyorsun =) aynı tasarımla gelirse hiç şaşırmam.
S modelleri daima çığır açıcak donanımla geliyor iphone a göre 4-4s farkı 3g-3gs farkı çok büyük bi örnek ayrıca s4 ün tasarımı çokmu değişti

tapatalk

tapatalk

Üye

S modelleri daima çığır açıcak donanımla geliyor iphone a göre 4-4s farkı 3g-3gs farkı çok büyük bi örnek ayrıca s4 ün tasarımı çokmu değişti

o değilde s4 aosp ile neler yapar onu dusunemiyom

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Artık öyle olacağını sanmıyorum iphone 5 den yeterince akıllanmışlardır bu sefer apple dan iyi bir şey bekliyorum ben şahsen

Polymath

Polymath

Üye

ip5 zaten uçuyorr. Çok hızlı. 5s iki katı donanım koysalar bile i5 in hızı çok çok yeterli.. Halen 4s süper telefonken bu donanım merakı nedir ios için ?.. İostan bahsedıyoruz... Donanım çok önemli mi Bu iki model arasında. Eğer yazılımsal büyük bir değişiklik veya yenilik olmadıkça 5s i beklemenin hiç bir manası yok :)

s4 ün Bence tasarımı daha iyi hale getirildi.. Çok değişmediği bir gerçek ama donanım olarak çok fark var s3 ile... İos olmadığı için Androidde donanım önemli..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fiyati gayet normal .
İyi cihaz cikarmis Samsung .

blacktalon

blacktalon

Üye
vatanpc turkiyenin en pahali satan yerlerinden ne gerek var ordan almaya turkiyede tek mediamarktan alinir telefon o da stok fazlasi kampanyasi olmasi sartiyla.

ozakin70

ozakin70

Üye
Yakinda teknosada

Üst Alt