Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Vatan Bilgisayar’da ön siparişte

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Vatan Bilgisayar’da ön siparişte
Samsung’un yeni iki üst seviye modelinin ön siparişe sunulduğu adreslerden bir tanesi de Vatan Bilgisayar oldu…



Samsung’un kısa süre önce Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleşen Unpacked 2016 etkinliğinde resmi olarak duyurulan akıllı telefon modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge bu ay içerisinde satışa sunulacak. ABD’de ise bazı teknoloji meraklıları şimdiden cihazlarına kavuşmaya başladılar.




Ülkemize baktığımızda ise cep telefonu operatörleri ve büyük perakende satıcılar üzerinden satın alınabilecek olan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ön siparişe sunulmaya da başlandı. Cihazları ön siparişe sunan firmalardan bir tanesi ise Vatan Bilgisayar oldu.

Baktığımızda Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin 32GB versiyonları farklı renklerle listelenirken, renk olarak siyah, altın ve gümüş olarak satın alınabilecekler. Fiyatına bakacak olursak eğer, Galaxy S7 için 2.799TL, Galaxy S7 Edge için ise 3.299TL fiyat etiketi belirlenmiş

Vatan Bilgisayar, yeni akıllı telefonların dağıtım tarihini ise 14 Mart olarak belirtmiş. Lansman tarihinin ise 18 Mart olduğunu görüyoruz.

Cihazlara bakacak olursak eğer, Galaxy S7 akıllı telefon 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içeriyor. Türkiye’de sunulacak olan versiyonlarda yonga seti olarak 2.6Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 8890 yonga setine yer verilmiş.

4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren cihaz 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelirken, işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

SAmsung Galaxy 7 Edge’nin ise 5.5″ büyüklüğünde iki yan kavisli ekran içerdiğini belirtelim.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Vatan Bilgisayar’da ön siparişte - MaxiCep
 


Üst Alt