Galaxy S4'ün Fiyatı 400 TLBirden İndi!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkes çok biliyor muş,ben bimden aldığım hiçbir üründe(elektronik ürünlerde dahil)hiçbir sorun yaşamadım.ha sorunlu olarak çıkan ürün olduysada yenisiyle değiştirdiler yada iade aldılar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:oha:

mqeen

mqeen

Üye
Şuan S4 klon imei olarak Van'da 1.300 TL :)

Jackks

Jackks

Üye
Garantili olduktan sonra ve de faturalı fişli olduktan sonra herhangibi bir problemde değiştirmeleri veya problemi çözmeleri zorunlu.Burdan 1600 e alıp 150 TL yede kasko yaptırdıktan sonra kafan rahat olur.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
2 Ay sonra her yerde bu fiyat olur

ravenas

ravenas

Üye
Aynen bende gördüm hatta şuan ki S3 telefonu mu satıp almayı bile düşündüm ama özelliklerine bakınca kafam karıştı biraz.Kamera : 8-10 MP yazıyo birde işlemcisi kafamı karıştıran sorular : Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15.Zaten yazmışlar " YASAL YOLLARLA İTHAL EDİLEN BU ÜRÜNÜN İMEİ NUMARASI YASAL OLARAK KAYIT ALTINDADIR ORJİNAL AMBALINDA PAKETİ AÇILMADAN SİZE GÖNDERİLMEKTEDİR. FABRİKASYON HATALARA KARŞI %100 DEĞİŞİM GARANTİSİ SAĞLIYORUZ." diye acaba teknosada ki veya diğer güvenilir sağlam yerlerdeki gibi aynı telefon mu farklılıklar var mı?

restmod

restmod

Üye
Almak isteyenler icin iyi bir fiyat aslinda.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bugün satışta koşun bim'lere :) Bu arada distribütör garantili cihaz bilginiz olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben bizim burada ki bime sordum . Haberimiz yok dediler.

sefakaryel

Üye
Bu samsung hep böyle yapıyor s3 alalı 5 ay oldu hemen note2 çıktı biraz zman geçti s4 geldi zarar büyük :(

Üst Alt