Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 WİFİ SORUNLU
Sponsorlu Bağlantılar
t730sh
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S4 WİFİ SORUNLU
Mesela wifiyi açtım diyelim tamam nete baglanıyor ama mesela telefonda 5 10 dk oynamadm diyelim. sonra tekrar nete girebilmem içn wi-fi kapıyıp tkrar açmam gerekiyo. bağlantı var gözüküyo ama kapıyıp açmadan girmiyor.
mmzzkk
Üye
Öncelikle telefonun hayırlı olsun. Tahminen Wifi ayarlar kısmında > "Uykudayken Wi-fi'yi açık tut" > Asla olarak ayarlıdır. Sen onu daima yap. Elimde s3 var. s4 te de aynıdır muhtemelen.
coskunahmet
Üye
modemı degıs wpa 2 destegı yoktur yenı modem al ben de ı9000 vardı aynı sorun vardı evde kesılırdı baglantı baska modemlerde kesmezdi sınır olmustum tlf da sorunu aradım ama sorun modemmıs degıstım sorun cozuldu.
Öncelikle telefonun hayırlı olsun. Tahminen Wifi ayarlar kısmında > "Uykudayken Wi-fi'yi açık tut" > Asla olarak ayarlıdır. Sen onu daima yap. Elimde s3 var. s4 te de aynıdır muhtemelen.
telefona hard reset at ben ilk aldigimda hard reset attim
Nextman
Emekli Yönetici
Modemdeki ayarlarınızı degistirip denemelisiniz.Bu sorun telefondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zira tum kullandigim s2 ve note 2 de bu sorunlari yaşadım modem ayarlarımı duzelttim.