Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 ve diğer cep telefon pil ömrü testlerii!!
Ekranı tam olarak 1.9 kat daha büyük s4 ün. Sanki si fazla.
Birde donanım olarak bakarsak işlemci hızı çekirdek sayısı ve voltaj. Birde gpu ya bakarsak. Iphone hakediyor
1750 lik pille test yapmışlardır. bende 2000lik var ve anarky kernel resmen bataryayı coşturuyo sistem şarj yemiyo resmen sende kur
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
Devam ediyorum!
G Optimus G
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
HTC One X +
tapatalk
Üye
[h=1]3,800 mAh batarya var bizim cihaz için türkiyede olsa alırım valla.[/h][video=youtube;MEXxoXr0yB4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MEXxoXr0yB4[/video]
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
HTC Windows Phone 8X pil ömrü testi
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
Samsung i9300 Galaxy S III Jelly Bean pil ömrü testi
sezgince
Üye
Pil ömrü tamamıyla size bağlı olan birşey ne kadar az o kadar tasarruf. Ayrıca en sağlam olarak Apple, özellik bakımından ise Samsung Galaxy, bana sorarsanız Apple daha iyi ve sağlam telefon yurt dışında kullanan sayısı samsung galaxy'den daha fazla
MaxipmaN
Üye
symbıanları nerden görcez benımkinı mesela?
qarzulocne
Üye
Note2 3100 mAh yaziyo bende.
Bu deger yukselince daha cok gidiyo sarj ?
Satiliyo mu daha iyisi
Benim kuzene 9300 mAH batarya sipariş ettik yurtdışından (Amerika). Telefonun arkasının kalınlaşmasını ve telefonun ağırlaşmasını dert etmeyecekseniz orijinalden daha büyük kapasiteli bataryalar var.