Arkadaşlar telefon alacağım hangisini tercih etmeliyim ?
-Nedenleriyle yazarsanız![]()
Ben discovery elite den bahsediyorum onun için ne düşünüyorsunBak sacid s4 i9505 icin dunyalar kadar rom var xda da galaxy s5 yazilimina kadar. Kisaca discover2 tutulmadi. Kamerasi harbi igrenc ama donanim olarak iyi sayilir ama bir i9505 asla degil olamaz ayrica biraz kaba bir tel arkadasimda oldugu icin yaziyorum. Sakin discovery2 alma
O Huawei.General Mobile yerine tercihin Samsung olmalı diye düşünüyorum. 2-3 ay Huawei kullandım. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Marka önemli bence.
Huawei Çin'in en büyük firması. Sadece cep telefonu üretmeyen bir firma. General Mobile kim?O Huawei.
Huawei Çin'in en büyük firması. Sadece cep telefonu üretmeyen bir firma. General Mobile kim?
Xiaomi donanım olarak güçlü telefon çıkarmış olabilir. Bu onu Samsung'un rakibi yapmaz. Bu firmaların Samsung'un rakibi olabilmeleri için daha çok çalışmaları gerek. Cihazları stabil değil. General Mobile alıyorsun, uygulama yükleyeceksin yer yok diyor. Birisinin kamerası rezalet, diğerinin başka bir şeyi, bu işler böyle yani.GM = Gionee ve gayet iyi bir firma. Huawei kötüyse tüm çin malı telefonlar kötüdür diye birsey yok. Buyur bak Xiamoi şuan ücüncü büyük telefon üreticisi ve Samsung'a rakip.
Xiaomi donanım olarak güçlü telefon çıkarmış olabilir. Bu onu Samsung'un rakibi yapmaz. Bu firmaların Samsung'un rakibi olabilmeleri için daha çok çalışmaları gerek. Cihazları stabil değil. General Mobile alıyorsun, uygulama yükleyeceksin yer yok diyor. Birisinin kamerası rezalet, diğerinin başka bir şeyi, bu işler böyle yani.

Niye zıt olsun o androidin zıtlığıTamam haklısında Samsung ve stabilite birbirine zıt![]()
samsung gerçekten bayaģı yol almış bir firma geçenlerde okuduğum bir haberde dünya piyasasının %39 una falan sahip olduğu yazıyordu. Şaka maka stabil değil yok hataları var yok şudur budur diyoruz ama samsung kaliteli bir marka.Kesinlikle öyle. Android'le ilgili bu. Bir yerden sonra şişmeyen bir Android bulmak imkansız.Niye zıt olsun o androidin zıtlığısamsung gerçekten bayaģı yol almış bir firma geçenlerde okuduğum bir haberde dünya piyasasının %39 una falan sahip olduğu yazıyordu. Şaka maka stabil değil yok hataları var yok şudur budur diyoruz ama samsung kaliteli bir marka.
Tamam patron sensin o zaman. Ben sana ne desem hep üste çıkacaksın. Telefon kullanmasını bilene güzel. Discovery Elite'im var. Rom ve root attım modlar yükledim. Herşey gayet güzel.Xiaomi donanım olarak güçlü telefon çıkarmış olabilir. Bu onu Samsung'un rakibi yapmaz. Bu firmaların Samsung'un rakibi olabilmeleri için daha çok çalışmaları gerek. Cihazları stabil değil. General Mobile alıyorsun, uygulama yükleyeceksin yer yok diyor. Birisinin kamerası rezalet, diğerinin başka bir şeyi, bu işler böyle yani.
Diskoverye kötü demek yanlış olabilir o ayrı bir tartışma konusu ama arkadaşa katılıyorum samsunga rakip olabilmesi için daha zamana ihtiyacı var. Samsung çok büyük bir piyasaya sahip ve bana göre cihazlarıda her ne kadar narin olsada kaliteli. Xmiomi midir nedir mesela benchmarkta o kadar gördüm puan sıralamasında ama merak edip bir kere bile bakmadımTamam patron sensin o zaman. Ben sana ne desem hep üste çıkacaksın. Telefon kullanmasını bilene güzel. Discovery Elite'im var. Rom ve root attım modlar yükledim. Herşey gayet güzel.
dünya genelinde samsungu bilmeyen kullanmayan yoktur herhalde. Samsung rakip olarak iphone ile çekişme halinde yıllardır. Kitkat ve L ile belkide üstün olabilir mesela şuan kitkat ile stabil kullanıyorum ben herşey on numara.Ben discovery elite den bahsediyorum onun için ne düşünüyorsun
Derken nexus 4 kullanıyorum hiç şişme problemi olmadı ve çok oyun oynayan biriyim yani oyun dolu nexus bulmak imkânsız olmadığına göre imkânsız denmez onaKesinlikle öyle. Android'le ilgili bu. Bir yerden sonra şişmeyen bir Android bulmak imkansız.