Karşılaştırma Galaxy S4 V.s Discovery Elite

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
her türlü GM :))

denizci535

denizci535

Üye
Arkadaşlar telefon alacağım hangisini tercih etmeliyim ?
-Nedenleriyle yazarsanız :)

Bak sacid s4 i9505 icin dunyalar kadar rom var xda da galaxy s5 yazilimina kadar. Kisaca discover2 tutulmadi. Kamerasi harbi igrenc ama donanim olarak iyi sayilir ama bir i9505 asla degil olamaz ayrica biraz kaba bir tel arkadasimda oldugu icin yaziyorum. Sakin discovery2 alma

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Bak sacid s4 i9505 icin dunyalar kadar rom var xda da galaxy s5 yazilimina kadar. Kisaca discover2 tutulmadi. Kamerasi harbi igrenc ama donanim olarak iyi sayilir ama bir i9505 asla degil olamaz ayrica biraz kaba bir tel arkadasimda oldugu icin yaziyorum. Sakin discovery2 alma
Ben discovery elite den bahsediyorum onun için ne düşünüyorsun

NEXUS

NEXUS

Üye
ikiside değil nexus 5 :)

Pringles

Pringles

Üye
Huawei Çin'in en büyük firması. Sadece cep telefonu üretmeyen bir firma. General Mobile kim?

GM = Gionee ve gayet iyi bir firma. Huawei kötüyse tüm çin malı telefonlar kötüdür diye birsey yok. Buyur bak Xiamoi şuan ücüncü büyük telefon üreticisi ve Samsung'a rakip.

cortex47

cortex47

Üye
GM = Gionee ve gayet iyi bir firma. Huawei kötüyse tüm çin malı telefonlar kötüdür diye birsey yok. Buyur bak Xiamoi şuan ücüncü büyük telefon üreticisi ve Samsung'a rakip.
Xiaomi donanım olarak güçlü telefon çıkarmış olabilir. Bu onu Samsung'un rakibi yapmaz. Bu firmaların Samsung'un rakibi olabilmeleri için daha çok çalışmaları gerek. Cihazları stabil değil. General Mobile alıyorsun, uygulama yükleyeceksin yer yok diyor. Birisinin kamerası rezalet, diğerinin başka bir şeyi, bu işler böyle yani.

• Beğen
Tepkiler: sacid589
NEXUS

NEXUS

Üye
Xiaomi donanım olarak güçlü telefon çıkarmış olabilir. Bu onu Samsung'un rakibi yapmaz. Bu firmaların Samsung'un rakibi olabilmeleri için daha çok çalışmaları gerek. Cihazları stabil değil. General Mobile alıyorsun, uygulama yükleyeceksin yer yok diyor. Birisinin kamerası rezalet, diğerinin başka bir şeyi, bu işler böyle yani.

Tamam haklısında Samsung ve stabilite birbirine zıt :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamam haklısında Samsung ve stabilite birbirine zıt :D
Niye zıt olsun o androidin zıtlığı :D samsung gerçekten bayaģı yol almış bir firma geçenlerde okuduğum bir haberde dünya piyasasının %39 una falan sahip olduğu yazıyordu. Şaka maka stabil değil yok hataları var yok şudur budur diyoruz ama samsung kaliteli bir marka.

cortex47

cortex47

Üye
Niye zıt olsun o androidin zıtlığı :D samsung gerçekten bayaģı yol almış bir firma geçenlerde okuduğum bir haberde dünya piyasasının %39 una falan sahip olduğu yazıyordu. Şaka maka stabil değil yok hataları var yok şudur budur diyoruz ama samsung kaliteli bir marka.
Kesinlikle öyle. Android'le ilgili bu. Bir yerden sonra şişmeyen bir Android bulmak imkansız.

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
İkiside hayvan gibi donanım koyup yazılımla pek ilgilenmeyen firmalar ama samsung gm gibi bir firmadan çok daha öndedir bkz; discovery hala kitkat almadı elite aldı ama zorla söz verildiği için yapılan bir güncelleme ve sorunlu samsung en azından note2 ye guncelleme vermesede az çok veren bir firma tavsiyem o fiyata g2 ama ikisi arasından s4

furkankaya559758

Üye
Donanım olarak Discovery Elite daha iyi ama kalite olarak da S4 daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
Pringles

Pringles

Üye
Tamam patron sensin o zaman. Ben sana ne desem hep üste çıkacaksın. Telefon kullanmasını bilene güzel. Discovery Elite'im var. Rom ve root attım modlar yükledim. Herşey gayet güzel.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Mesela ben note 3 ten son derece memnunum. İlk aldığımda kitkatın bazı hataları vardı telefondan biraz soğumuştum sonra bir iki güncelleme geldi telefon tamamen güzel görünmeye başladı gözüme on numara telefon.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamam patron sensin o zaman. Ben sana ne desem hep üste çıkacaksın. Telefon kullanmasını bilene güzel. Discovery Elite'im var. Rom ve root attım modlar yükledim. Herşey gayet güzel.
Diskoverye kötü demek yanlış olabilir o ayrı bir tartışma konusu ama arkadaşa katılıyorum samsunga rakip olabilmesi için daha zamana ihtiyacı var. Samsung çok büyük bir piyasaya sahip ve bana göre cihazlarıda her ne kadar narin olsada kaliteli. Xmiomi midir nedir mesela benchmarkta o kadar gördüm puan sıralamasında ama merak edip bir kere bile bakmadım :D dünya genelinde samsungu bilmeyen kullanmayan yoktur herhalde. Samsung rakip olarak iphone ile çekişme halinde yıllardır. Kitkat ve L ile belkide üstün olabilir mesela şuan kitkat ile stabil kullanıyorum ben herşey on numara.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
Pringles

Pringles

Üye
General Mobile'ın yazılım ekibi berbat olabilir ama S4e de bu saatten sonrada güncelleme beklemek saçma. Samsung'un politikası bu. Donanım olarak daha iyi olduğu icin Elite tercih etmelisin. Sonradan Gionee Elife E7 icin Kitkat çıkınca rom yükleyebilirsin.

-Emre

-Emre

Üye
Nexusa yönelin başkasından Hayır yok.

Son düzenleme:
denizci535

denizci535

Üye
Ben discovery elite den bahsediyorum onun için ne düşünüyorsun

Sen dogru yoldan git sasma aklinda ne varsa onu al ben yazilim tarafindan konusuyorum. Elite 5.5 ekran buyuk gelmiyorsa al ama ben israrla i9505 al tum romlar onun icin dogmus oyle diyem sana..

NEXUS

NEXUS

Üye
Kesinlikle öyle. Android'le ilgili bu. Bir yerden sonra şişmeyen bir Android bulmak imkansız.
Derken nexus 4 kullanıyorum hiç şişme problemi olmadı ve çok oyun oynayan biriyim yani oyun dolu nexus bulmak imkânsız olmadığına göre imkânsız denmez ona ;)

Üst Alt