Karşılaştırma Galaxy S4 V.s Discovery Elite

Sponsorlu Bağlantılar

sacid589

sacid589

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 V.s Discovery Elite
Arkadaşlar telefon alacağım hangisini tercih etmeliyim ?
-Nedenleriyle yazarsanız :)

Son düzenleme:

Pringles

Pringles

Üye
Discovery Elite

• Beğen
Tepkiler: sacid589
szqn55

szqn55

Üye
tabiki s4

• Beğen
denizci535

denizci535

Üye
Galaxy s4 yurtdisi bul i9505 en iyisi...

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
Bu karşılaştırma mantıksız gibi s4 nedir ki elitenin yanına yaklaşamaz

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
szqn55

szqn55

Üye
aynen 1905 1900 den daha sağlam daha hızlı ama çok aradığın romu 1905 e zor bulursun

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
S4 derim gmd yazılım iyi değil bnce bide kalite samsung daha iyi

• Beğen
szqn55

szqn55

Üye
kim ne derse desin ne yaparsa yapsın s4 deki performansı kaliteyi gm de bulamazsınız

rodinatr

rodinatr

Üye
Kalite olarak evet haklısınız gmd de malzeme kalitesiz ama performans olarak lütfen elitenin hakkını yemeyin youtubede birçok karşılaştırmada yer alıyor elite az vaktiniz varsa bi inceleyin sonra bıraya yazın

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Elite arkadasta var bi uygulamadan menuye donuyor bana tatmin edici gelmedi bilmiyom

rodinatr

rodinatr

Üye
Tavsiyem keskinlikle elite..işlemcisi yeter snapdragon800 3gb ram 16mo arka 8mp ön kamera 32gb rom ve 1300 lira daha ne olsun

Pringles

Pringles

Üye
Tavsiyem keskinlikle elite..işlemcisi yeter snapdragon800 3gb ram 16mo arka 8mp ön kamera 32gb rom ve 1300 lira daha ne olsun

Kamera 16 mp ama cekim kalitesi düsük özellikle gece. Ayrıca yazılım ekibi kötü. Ama yinede donanım olarak iyi bir telefon. Kullanıcısı olarak memnunum.

Pringles

Pringles

Üye
Ekranı falan iyi ve akıcı

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
szqn55

szqn55

Üye
mp ler ne olursa olsun lensler onemlidir mpler değil 20 mp olsa nolur lens iyi olmadıkça sadece çözünürlük 1080 p filan oyle resmin büyüklüğüdür mp ler ama lensler olmaynca sulu boya gibi :/

rodinatr

rodinatr

Üye
Aynen öyle ama discovery kullandım ben g2 den iyi kamerası vardı

szqn55

szqn55

Üye
bilmiyorum 1 yıl s4 kullandım sattım ip 5 aldım pişmanım

rodinatr

rodinatr

Üye
Bende şuan 5s var kamerası mükemmel bişey herşeyinden memnunum hele şarjı on numara 1 gün gidiyor oyun performansına zaten diyecek yok

szqn55

szqn55

Üye
sacit sen eniyisi s4 den al pişman kalmazsın android l güncellemesi de gelecek
Bende şuan 5s var kamerası mükemmel bişey herşeyinden memnunum hele şarjı on numara 1 gün gidiyor oyun performansına zaten diyecek yok
o konuda katılıyorum ama sadece sevmediğim ekran küçüklüğü ve alım verim yapmaması

cortex47

cortex47

Üye
General Mobile yerine tercihin Samsung olmalı diye düşünüyorum. 2-3 ay Huawei kullandım. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Marka önemli bence.

Üst Alt