Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Elbette wipe cihazı sıfırdan kurulumu sağladığı icin hemen hemen yazılımsal tum sorunlar giderilebilir

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Knox nasil silinir

Anil-D

Anil-D

Üye
Link verirmisin abi sen benden büyüksün niye arkadasim diyosun ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Ama büyüksün oğlun yaşinda biriyim nerdeyse

• Beğen

skorp42

Üye
Lütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion

Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.
Bu işlem s4 ün tüm telefonlarında olur mu ? (Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum) sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım orjinal dosya hariç bir sey yok. Bide bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan.

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu işlem her telefonda olur mu ? Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum ve sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan
Anlatım Galaxy S4 9500-9505 modeller için ve 4.3 orjinalden 4.2.2 ye garantiyi bozmadan geçemezsiniz.Tabi şimdilik çözümü yok ilerleyen günlerde bekliyoruz.

wipe işlemleri sürüm değiştirmez sadece cihazda kalıntı yapmış sıkıntılı dosyaların temizlenmesi ve cihazın fabrika ayarlarına tamamen dönemsi için kullanılır.

skorp42

Üye
Anladım teşekkürler :)

• Beğen

ynsgrbz

Üye
Güncellemeden sonra wipe işlemlerini yaptım. Şarj sorunu devam ediyor gibi. Android OS büyük kısmını kullanıyor pilin. Sanırım böyle devam edecek durum. Yeni bir güncelleme beklemekten başka şansımız

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güncellemeden sonra wipe işlemlerini yaptım. Şarj sorunu devam ediyor gibi. Android OS büyük kısmını kullanıyor pilin. Sanırım böyle devam edecek durum. Yeni bir güncelleme beklemekten başka şansımız
Odin ile sıfırdan kurulum yapıp tekrar wipe yapınız :oke:

Fatalaser

Fatalaser

Üye
Cyanogen Mod denen bir mesele var S4 için nasıl yorumlanır.
Benim telefonumda bazen stabilite sorunları oluyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi arkadasin yan cerceve kirildi kaç para alirlar

yunus4554

yunus4554

Üye
dokunmatik kayiyor usta yadmci ol

Anil-D

Anil-D

Üye
Nasil yani