Sana izah ettiğim konuLütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion
Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.
Evet ama bilgilerinizin silineceğini unutmayın ve yedeklerinizi alın anlatım konusu imzamda mevcut.Saygı değer arkadaşlar S4 hakkında bir sorum olacaktı
Bu güne kadar Nokia kullandım,Samsung hakkında hiç bir bilgim yok.
S4 4.2versiyonlu telefonu yeni aldım ve Wifi üzerinde S4 4.3versiyon gücellemesini yaptım.
hiç memnun kalmadım. nedeni?
Rehperde hem sim, hem cihaz kişileri gösteriyor ve rehper çok ağır açılıyor.
Benim anladığım kadarı ile yazılım üzerine yazılım atmış oldum.
Bunu düzeltmek için hard format atsam düzelirmi?
Saygılarımla şimdiden teşekürlerimi sunarım.
Evet ama bilgilerinizin silineceğini unutmayın ve yedeklerinizi alın anlatım konusu imzamda mevcut.
buyurun anlatım konusu -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı-----Bende de aynı sorun var.4.3 sürümü sanırım türkiyeye geldi. Ama telefonda güncellemeleri kontrol ettiğimde en son güncellemelere sahipsiniz yazısı çıkıyo. Eğer sürümle bi ilgisi varsa telefon bilgileri şöyle (telefonu dartyden aldım yurtdışı falan değil)
Cihazı yedekledikten sonra Wipe atın zaten güncelleme otomatik olarak geliyor. Ama tüm bilgileriniz gideceği için öncesinde yedeklemeyi unutmayınBende de aynı sorun var.