Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

ShadowKing18

Üye
Elbette kardeşim alırsınız zaten size mesaj ile bildirir ister wifi isterseniz kies aracılığı ile yapabilirsiniz.İsterseniz hiç beklemeden BURDAKİ konudan takip edip odin ile yükleyenilirsiniz.:)
Cok sevindim vallahi Allah razi olsun telefonu aldığım yerdeki adami baya azarlamistm bu olaydan sonra adam telefonu bile degistirecekti sizide yordum tekrar teşekkür ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cok sevindim vallahi Allah razi olsun telefonu aldığım yerdeki adami baya azarlamistm bu olaydan sonra adam telefonu bile degistirecekti sizide yordum tekrar teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Az kaldı zaten en geç iki haftaya çıkar güncelleme :oke:

evrendincel

Üye
Herkese iyi aksamlar . Benim sorunum sanirim dinanimsal. 3 gun once gece farkettim ki benim telin hoparlorunden ses gelmiyor. Format attim ama duzelmedi. Ertesi gun tel cebimdeyken biri aradi ki baktim sesi cikiyor. Lakin aksam sesi yine gitti ; gunduz geri geldi bugun temelli gitti. Kulaklikta sorun yok. Tel. Gorusmesi yapiorum ole ses cuzirtili az gibi hicbir sorun yasamadim. Donma kapanma vs hicbir sorun yasamadim. Vi anda gitti hoparlor canina yandigim. Teli cok dikkatli ve narin kullandim!

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence dikkat etmediğiniz husus cepte taşımak.Vucud nemi ve ısısı dolayısıyla nemlenme olayı yaşanmıştır kanımca servise vermeniz gerekir ve sakın söylemeyin cepte taşıdığınızı bazen garantide sorun yaşatıyorlar bilginize :oke:

evrendincel

Üye
Bence dikkat etmediğiniz husus cepte taşımak.Vucud nemi ve ısısı dolayısıyla nemlenme olayı yaşanmıştır kanımca servise vermeniz gerekir ve sakın söylemeyin cepte taşıdığınızı bazen garantide sorun yaşatıyorlar bilginize :oke:
Fön falan tutsam olurmuki ozaman acep :) hayir bayram erefesi servise versem alamam geri bayram donusu vereyim diyorum ama kullanici hatasi demesinler o sekil ozaman :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hayır sakın böyle bir işlem yapmayınız emin olmadan ben sadece fikir yürütüyorum çünkü bu tür konularla çok sık rastladığım için bayram sonrasıda verseniz servise umarım garanti dışı demezler çünkü benimde mesleğim olduğu için oksitlenme tespiti yapılırsa sıvı teması raporu verirler kendinizi ifade etmeniz biraz zor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
Hayır sakın böyle bir işlem yapmayınız emin olmadan ben sadece fikir yürütüyorum çünkü bu tür konularla çok sık rastladığım için bayram sonrasıda verseniz servise umarım garanti dışı demezler çünkü

benimde mesleğim olduğu için oksitlenme tespiti yapılırsa sıvı teması raporu verirler kendinizi ifade etmeniz biraz zor olabilir.

4.3 sabirsizlaniyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence öyle yeni telefon gelcekmiş gibi beklemeyin derim stabil olcak ama esas okuduğum bazı haberler 4.4 sürümü dahada farklı olacağı yönde :oke:

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
Bence öyle yeni telefon gelcekmiş gibi beklemeyin derim stabil olcak ama esas okuduğum bazı haberler 4.4 sürümü dahada farklı olacağı yönde :oke:

Galaxy S4 Google edition touchwiz arayuzu lazim bana :) Cok hosuma gidiyor vede hizli.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Az beklersen 1-2 haftaya sağlam modu çıkar :oke: güncelleme sonrası root yapar kurarsın modu

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
.caner.

.caner.

Üye
Abi ne zaman gelecek bu güncelleme :( :züü:

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve Nextman
muratvemine

muratvemine

Üye
Insallah stabil ve hizli bir mod olur.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
.caner.

.caner.

Üye
Abi o değilde Gamecih özledim :D

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve Nextman
muratvemine

muratvemine

Üye
Galaxy S4 sahipleri, android 4.3 den beklentileriniz neler?

Benim beklentim, wifinin cekim gucunde iyilestirmeler ve touchwizin cok hizli olmasi.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine
matchless

matchless

Üye
Biri bana şu kies baglantisinda yardimci olabilirmi? Her ne yaptiysam baglanamadim pc ye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kies'i tamamiyle pcden kaldırın tekrar kurunuz.Ve usb girişini değiştiriniz bağlantı hatalarının geneli usb driver'lar İle alakalıdır.

matchless

matchless

Üye
hepsını en az 3 kere yaptım ama usb ıle telefonu bagladıgım zaman usb aygıtı tanımadı dıyor yanı oncelıkle telefonu tanımıyor bı suru drıver ındırdım kurdum ama yok olmuyor olmuyor nası bı zıkkımdır bu anlamadım....:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir:sinir

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sakin olun önce :) uzaktan yardımcı olabilirim isterseniz team ıd şifre verirseniz

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt