Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
Suan elimde refurbished sifirlanmis faturali i9500 s4 var.Genpa Samsung electronics garantili.Fakat cihazda refurbished oldugu icin 4 tane cizik var yani telefon elime gectigi zman cizikler vardi.Ben simdi bunu garantiye versem uzerinde cizikler vardi desem.Yeni cihaz talep etsem veya kasa degisimi istesem ne olur? Cizikleri kesinlikle ben yapmadim telin 4 kosesinde var.

NOT:TEL HEDIYE GELDI

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Suan elimde refurbished sifirlanmis faturali i9500 s4 var.Genpa Samsung electronics garantili.Fakat cihazda refurbished oldugu icin 4 tane cizik var yani telefon elime gectigi zman cizikler vardi.Ben simdi bunu garantiye versem uzerinde cizikler vardi desem.Yeni cihaz talep etsem veya kasa degisimi istesem ne olur? Cizikleri kesinlikle ben yapmadim telin 4 kosesinde var.

NOT:TEL HEDIYE GELDI
Yanlış hatırlamıyorsam kayıtlar imei numarasına göre tutuluyor.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
vic353

vic353

Üye
ses duzeyi guvenli seviyenin uzerine cikarilsin mi dediginde evet dedim yanlislikla. bu uyariyi tekrar nasil aktif hale getirebilirim ?

steganos

Üye
hattım Avea şu an ki, öncekide avea idi. dün hattımı değiştirdim. Hat kısmınıın üstünde "R" harfi var. ve de internete mobil bağlan dediğimde uyarı alıorum, "veri bağlantınızı kaybettiniz çünkü ev ağınızda veri dolaşımını kapalı bıraktınız" diye uyarı alıyorum. nasıl çözebilirim s4 telefon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yani cihazimin refurbished oldugunu anlarlar oyle mi diyosunuz? Acaba degisim olur mu?
Evet bununla ilgili bir kaç örnek gördüm arkadaşım yinede temkinli olmakta fayda var 1.derece yetkili servisler onarımlı cihazları asla kayıt etmeden bırakmazlar bende kendimden biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Saolasin degisim talep edicem

ShadowKing18

Üye
Iyi gunler yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın s4 kullanıyorum fakat müzik dinlerken cizirti var sanki belki bos yere kuruntu yapiyorum fakat taktım kafaya son ses düzeyinde hafiften cizirti var gibi sizce normal midir kulaklika dinlerken bir sorun yok hatta genel sorunlardan olan ahize sesi yani biriyle konuşurken cizirti vs yok gayet net ses fakat ana hoparlereeki cizirtidan suphelendim biraz sizdede var mi boyle hafiften cizirti durumu

.caner.

.caner.

Üye
Iyi gunler yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın s4 kullanıyorum fakat müzik dinlerken cizirti var sanki belki bos yere kuruntu yapiyorum fakat taktım kafaya son ses düzeyinde hafiften cizirti var gibi sizce normal midir kulaklika dinlerken bir sorun yok hatta genel sorunlardan olan ahize sesi yani biriyle konuşurken cizirti vs yok gayet net ses fakat ana hoparlereeki cizirtidan suphelendim biraz sizdede var mi boyle hafiften cizirti durumu

Bende de var, arkadaşım da da var enistemin telefonunda da var o cizirti

muratvemine

muratvemine

Üye
o sorun bendede var son sesdeyken bazı müziklerde cızırtı yapıyo arada.
Benim canımı sıkan şey; birisiyle sesli görüşme yaparken hoparloru acıp son sesi açınca karşıdaki kişinin sesi cızırtı yapıyo.Net ses ve gürültü azalmada açık aslında.
Sizde de boyle bi sorun var mı?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
o sorun bendede var son sesdeyken bazı müziklerde cızırtı yapıyo arada.
Benim canımı sıkan şey; birisiyle sesli görüşme yaparken hoparloru acıp son sesi açınca karşıdaki kişinin sesi cızırtı yapıyo.Net ses ve gürültü azalmada açık aslında.
Sizde de boyle bi sorun var mı?
Evet ama çok belirgin değil hafif hafif

Meteece

Meteece

Üye
Sizlere bir sorum olacaktı yaklaşık 3 aydır S4 kullanıcısıyım. Son 2 haftadır telefonun ahizesinden cok az ses geliyor. Ahize sesi sonda olduğu halde karşı tarafın sesini çok az duyuyorum. Bu sorunumunbir çözümü var mıdır?Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.:worshippy:
Yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ahize konuşması yaptınızmı ? Cihazda Root varmı ?

Meteece

Meteece

Üye
Cihaz rootlu değil orjinal ilk aldığım gibi. Karşı tarafın sesi cok az geliyor. Ahize konusması yaptınız mı derken ne demek istediniz anlayamadım :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konuşma esnasında sesi dışarıya yani hoparlöre verdiğinizdede yada kulaklıkla ses yine azmı ?

Meteece

Meteece

Üye
Hayır hoparlörde yada kulaklıkta hiç bir sıkıntı yok ses gayet net ve yüksek. Sadece ahizede sıkıntı var sanki ahize sesi kısılmış gibi ama ses sonda.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sürüm son sürüm ise bazen yüklenen müzik çalar uygulamalarının sıkıntı yarattığını görmüştüm denemenizde fayda var eğer cihazda düşme yada darbe yoksa bir yazılım sıfırlamanızı tavsiye ederim.Onun dışında donanımsal bir arıza gibi çünkü :oke:

Üst Alt