Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Meteece

Meteece

Üye
Sürüm son sürüm ve hiç uygulama yüklü değil :) bir kaç defa düşürmüştüm, sorun büyük ihtimal ordan kaynaklanıyor. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim :) kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sürüm son sürüm ve hiç uygulama yüklü değil :) bir kaç defa düşürmüştüm, sorun büyük ihtimal ordan kaynaklanıyor. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim :) kolay gelsin
Rica ederim geçmiş olsun diyelim en kısa sürede gösteriniz bir not daha kılıfsız taşımalarda vucut teri yada sıvı teması hatalarına karşıda dikkat ediniz zira garanti dışı bırakılıyor malesef yada uyarı raporu ile bir defaya mahsus gereği yapılıyor.Bilginize

ShadowKing18

Üye
o sorun bendede var son sesdeyken bazı müziklerde cızırtı yapıyo arada.
Benim canımı sıkan şey; birisiyle sesli görüşme yaparken hoparloru acıp son sesi açınca karşıdaki kişinin sesi cızırtı yapıyo.Net ses ve gürültü azalmada açık aslında.
Sizde de boyle bi sorun var mı?
Bndede o sorun yok yasamadim daha dogrusu kafam karisti yavGece gece rahatsız ediyorum yine bu android 4.3 güncellemesi ile alakali birkaç forumda okudumda s4 I9505 google edition sürümü alcakmis güncellemeyi yaziyor bizim kullandigimiz I9500 e gelmeyecek mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gelecek bu hafta yada bayram haftasında dagitimi.Farkli sürümün gelmesi degil sadece google edition test edildi.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
Gelecek bu hafta yada bayram haftasında dagitimi.Farkli sürümün gelmesi degil sadece google edition test edildi.

Bir sorum var, youtubeden galaxy s4 android 4.3 videolarini izliyorum.Bakiyorumda tema, duvar kagitlari, arayuz, gorsellik, menuler vs vs ayni.Mesela wifinin çekim çubuklari bile ayni beyaz renkte.
Deneme surumu oldugu icin mi boyle?

Yani biz tam surumu aldigimizda, saf androidli galaxy s4 gorunumune gecmeyecekk mi telefonlarimiz?

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben geçenlerdede belirttim editon sürümdede gördüğümü söylemiştim arayüzde tam olarak bişey değişmeyecek gibi :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
="Nextman, post: 6534750, member: 2012284"]Ben geçenlerdede belirttim editon sürümdede gördüğümü söylemiştim arayüzde tam olarak bişey değişmeyecek gibi :oke:

Bazı modemlere uzaktan baglanmıyor.Kimlik denetimi hatasi veriyor.Wirelessde de bi stabilsizlik var.Çekim disleri filan çok oynuyor.1 diş çeken yer bazen 3 diş çekebiliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

ShadowKing18

Üye
Iyi günler cok değişik bir sorun yaşıyorum internette arastirdim ancak bulamadim s4 kullancisiyim kamerayla fotograf cekerken telefon kapaniyor direk kapaniyor bataryayi cikarip tekrar taktigimizda aciliyor yoksa güç düğmesine bastigimizda tepki yok batarya yan sanayi bu arada megatech diye bir marka forumlardada kamera reset atiyor filan yazmislar yazilimsal diyor sizce benim ki de yazilimsal midir

muratvemine

muratvemine

Üye
Onlarin reset sorunu yazilimsaldi guncellemeyle sorun ortadan kalkti.Guncellemeleri yaptin mi? Eger en son guncelleme yukluyse kapanma reset vs yapmaz.Yapiyorsa sorun bataryadan kaynaklaniyordur.Orjinal ile dene.

ShadowKing18

Üye
Onlarin reset sorunu yazilimsaldi guncellemeyle sorun ortadan kalkti.Guncellemeleri yaptin mi? Eger en son guncelleme yukluyse kapanma reset vs yapmaz.Yapiyorsa sorun bataryadan kaynaklaniyordur.Orjinal ile dene.
Son güncelleme yüklü galiba haklısıniz umarim donanımsal değildir en kısa zamanda orjinal alacağım teşekkür ederim
sürüm son sürüm ise bazen yüklenen müzik çalar uygulamalarının sıkıntı yarattığını görmüştüm denemenizde fayda var eğer cihazda düşme yada darbe yoksa bir yazılım sıfırlamanızı tavsiye ederim.Onun dışında donanımsal bir arıza gibi çünkü :oke:
Selamin aleykum tekrar rahatsiz ediyorum ama bugun samsung servisine gittim guncelleme destegini kontrol ettirmek icin fakat telefonun yurtdisindan geldiğini ve guncellemeyi görmediğini soyledi acr yaziyormus telefonu ikinci el almistim ordaki adam orjinal dedi imei fln da var dedi wifi güncellme denetle diyorum en son güncelleme yüklü yaziyor sizce guncelleme alir mi yoksa odin ile mi atmk zorundayim bn direk mahkemeye vermeyi düşünüyorum ama samsungyaki kisi yurtdisindan gelip kayit yaptrilmis dedi yani garantisi yok dedi

muratvemine

muratvemine

Üye
Kardesim, telefonun insllah imei klon degildir.
Eger klonsa cihaza rom attigin taktirde sebeke kaybolur.Arama mesaj vs vs. yapamazsn.
Eger imei pasaporta isli ise odini kullanarak istedigin romu atablrsin

ShadowKing18

Üye
Kardesim, telefonun insllah imei klon degildir.
Eger klonsa cihaza rom attigin taktirde sebeke kaybolur.Arama mesaj vs vs. yapamazsn.
Eger imei pasaporta isli ise odini kullanarak istedigin romu atablrsin
Bunu nasil öğrenebilirim kardeşim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bunu nasil öğrenebilirim kardeşim
Telefonu nerden aldınız bilmiyorum yanlız 9500 modelinde gerçekten klon imei sorunu çok sıkıntılı bunu anlamanızın yollarından bir tanesi varsa elinizdeki kutu ile cihaz numarasını karşılaştırmaktır.

ShadowKing18

Üye
Telefonu nerden aldınız bilmiyorum yanlız 9500 modelinde gerçekten klon imei sorunu çok sıkıntılı bunu anlamanızın yollarından bir tanesi varsa elinizdeki kutu ile cihaz numarasını karşılaştırmaktır.
Karsilastirdim aynisi internettende baktim imei sorgulamaya imei ithal edilen samsung s4 yaziyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hangi servis size garanti dışı dedi ? Elinizde ürünün faturası varmı ?

ShadowKing18

Üye
Hangi servis size garanti dışı dedi ? Elinizde ürünün faturası varmı ?
Samsung Aksesuar ve telefon satan biryer ayriyetten güncelleme kontrolu yapabiliyorsunuz faturası var ordaki imei ile de uyusuyor fakat fotokopi olarak verdi adam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anladım güncelleme henüz yayınlanmadı için rahat olsun .Yayınlandığında ana konuda belirteceğim.Sonrasında kontrol edersiniz.Tüm android cihazlarda olduğu gibi her ülkenin bir kodu var.Güncellemeler ona göre gelir.Eğer sıkıntı olursa önce mg9 TR sürümünü kurarsınız sonrasında update yapabilirsiniz.Tabi samsung yine bir süpriz yapıp bizlere csc engeli koymazsa :)

ShadowKing18

Üye
Anladım güncelleme henüz yayınlanmadı için rahat olsun .Yayınlandığında ana konuda belirteceğim.Sonrasında kontrol edersiniz.Tüm android cihazlarda olduğu gibi her ülkenin bir kodu var.Güncellemeler ona göre gelir.Eğer sıkıntı olursa önce mg9 TR sürümünü kurarsınız sonrasında update yapabilirsiniz.Tabi samsung yine bir süpriz yapıp bizlere csc engeli koymazsa :)
Teşekkür ederim bu arada yardimi olcaksa ana bant sürümünü yazayim I9500XXUBMG9 sizce yen8 guncellemeyi alir mi telefon denetle dedigimde en son güncelleme yüklü yaziyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Elbette kardeşim alırsınız zaten size mesaj ile bildirir ister wifi isterseniz kies aracılığı ile yapabilirsiniz.İsterseniz hiç beklemeden BURDAKİ konudan takip edip odin ile yükleyenilirsiniz.:)

Üst Alt