dikkat ettiğim diğer ise ramdan fazla yemiyor ısınma olayı az azalmış ama kasıyor arama yapacağım bazen hemen numaralar çıkıyor bazende 2-3 saniye bekletiyor menüde dolaşırken bile bazen kasıyor 2 g ile 3g arasında geçişler yavaşladı şebeke hiç sinyal gözükmemesine rağmen arama yapılıyor bu herhalde aveadan kaynaklıUzun kullanım deneyiminizi paylașırsanız sevinirim.
telefondaki yedeğimi aldıktan sonra hard format attım şebeke sorunu çözüldü kasmalarda eskisi kadar değil gece saat 2 den şu anki saate kadar bekleme modunda 3g açık sadece bir arama bir mesaj göndeme yaptım deneme amacıyla şarj şu anda yüzde 87 telefon şimdilik iyi durumda bakalım nasıl olacakO șebeke sorunu daha ōncede varsa avea dan olabilir yoksa yeni bir yazılımsal sorun gelmiştir. Yazdıklarından anladığım kadarıyla telefon hızlanmıș ama kasmalar da var
mansurcan kardeşim özel mesaj iletisi varmı bilmiyorum yeni üye oldum yoksa başka bir yerden özel bir şekilde konuşsak olur mu ?Stock rom olarak 5.0 kurarsan imei geri gelir.
Açık yoksa siz açabilirsinizAynen ya iyi olur
Nerden duyuralim? S3 varken açmıştık güzel olmuştu sonradan gelirler hepYok sanırım ama kullanıcı bulmamız lazım.
Ben o grubu bilmiyorum sen duyuru ordan burdada duyururuzFacebook grubu var ordan duyuralım mı?