Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

adigeragip

Üye
Ben orjinal türkiye romu yükledim beğenmedim çok yaavaştı geri 4.4.2 ye döndüm oda orjinal olmasına rağmen sim kartı okumuyo tekrar lolipopa dönünce okuyo 4.4.2 ye dönünce okumuyo 3-4 defa denedim aynı sorun nedir bilen var mı acaba ?
?

metinakrep

Üye
s4 android yeni yazılım güncellemesi geldi yaklaşık 240 mb. açıklamada performans iyileştirmeleri yapıldı deniliyor kurdum şarj normale döndü başka bir değişiklik farketmedim ama bazen kasılıyor

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Telefon kendi kendine wifi şifresini unutuyor 9505 ?

metinakrep

Üye
Uzun kullanım deneyiminizi paylașırsanız sevinirim.
dikkat ettiğim diğer ise ramdan fazla yemiyor ısınma olayı az azalmış ama kasıyor arama yapacağım bazen hemen numaralar çıkıyor bazende 2-3 saniye bekletiyor menüde dolaşırken bile bazen kasıyor 2 g ile 3g arasında geçişler yavaşladı şebeke hiç sinyal gözükmemesine rağmen arama yapılıyor bu herhalde aveadan kaynaklı

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

metinakrep

Üye
O șebeke sorunu daha ōncede varsa avea dan olabilir yoksa yeni bir yazılımsal sorun gelmiştir. Yazdıklarından anladığım kadarıyla telefon hızlanmıș ama kasmalar da var
telefondaki yedeğimi aldıktan sonra hard format attım şebeke sorunu çözüldü kasmalarda eskisi kadar değil gece saat 2 den şu anki saate kadar bekleme modunda 3g açık sadece bir arama bir mesaj göndeme yaptım deneme amacıyla şarj şu anda yüzde 87 telefon şimdilik iyi durumda bakalım nasıl olacak

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

cagangunal

Üye
Arkadaşlar bana bugün güncelleme geldi fakat güncelleştirmeden sonra seçenek tuşu ve geri tuşu çalışmamaya başladı internetten araştırdım Stock Rom dedikler iileti uyguladım 4.4.2 sürümüne geldi ama gene çalışmıyor üstüne üstlük sim kartta bozuldu ne yapıcam yardımcı arkadaş varsa yardım etsin lütfen
Arkadaşlar son bir düzeltme yapayım telefon şuan açık vaziyette fakat İMEİ numarası bilinmeyen olmuş sinyal yok yazıyor nasıl düzelteceğim ben bunu ?

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

cagangunal

Üye

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
ortak42

ortak42

Üye
S4 whatsapp grubu var mı? varsa numarayı kime verecem? yoksa kuralım :)

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ortak42

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap