Haber Galaxy s4 restart ve batarya

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 restart ve batarya
Galaxy s4 telefon sun gunlerde kafayi yedi. Oyun oynarken yada bir program kullanirken kitlenip kendi kendine restart atmaya basladi ve restart dan sonra batarya fu ll oldugu halde 0 batarya gostermeye basladi. Nedir bu sorun arkadaslar uctumu telefon?

TheMadness

TheMadness

Üye
S4te görülen kronik batarya sorunu sanırım

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Sorun bataryadaysa batarya alirim ama telefon da aorun varsa o problem cunku telefon yeni. Restart neden atiyor surekli onu anlamadim
Sorun bataryadaysa batarya alirim ama telefon da aorun varsa o problem cunku telefon yeni. Restart neden atiyor surekli onu anlamadim
Arti batarya omru cok kotu gunde 3 kere sarj ediyorm cok sarji gidiyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
Arti batarya omru cok kotu gunde 3 kere sarj ediyorm cok sarji gidiyor.
S4 kullanıcısı olmadığım için bilmiyorum malesef

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir oyunu oynarken telefon reset atip bataryayi bos gosteriyor full dolu olmasina ragmen virus mu yedi acaba?

Anil-D

Anil-D

Üye
Sarj sorunu bendede var su reseti bendede göstermeye basladi

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmak lazim anlamadimki durduk yere nerden cikdi bu sorun anlamis degilm oncesen bir iki kere yapiodu smdi her oyun oynayisimda oyunun ortasinda reset atip bataryayi bos gosteriyor

Anil-D

Anil-D

Üye
Bende söyle oluyor sarjda iken arada bir ciftlik oyununa girip isimi görüp cikiyodum sonra bu ilerledi sarj mesela 40 ya oyuna girince 39 38 düsmeye başladi sonralari reset atmaya cihazi fabrikaya ceviricem düzelirse söylerim

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sarj olurken oyun oynamak riskli bi arama yapacak bile olsanız hem sağlığa zararlı hem 2 kat radyasyon yayiyor şarj sorunu ise galiba şuan tüm 4.3 kullananlarda var bende dahil samsung bu işe bi çözüm bulamazsa telefonu satmayı düşünüyorum

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Batarya degissek duzelmezmi acaba

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Batarya degissek duzelmezmi acaba
düzeleceği varsa düzelir ama 4.3 ile herkesin şarjı erken bitmeye başladı yazılımsal sorun da olabilir şimdi telefonu servise yollasan en az 1.5 hafta bekliceksin ki yeni batarya taksinlar(eğer garanti kapsamındaysa) yok sen 100tl verip yeni batarya alsan sonra bide düzelmez ise doğal olarak küfür edersin telefonu pişman olmuycagin birsey yap bence

Anil-D

Anil-D

Üye
Düzeldi restart hocam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Benim şarj sorunum hala devam ediyor custom roma yönelsek mi acaba?

Anil-D

Anil-D

Üye
rom atmak istiyom

esmeran3

esmeran3

Üye
aynı sorun bugün benim başımada geldi sarjı hızlı bitmeye başladı sadece,

Anil-D

Anil-D

Üye
Nasil yani

esmeran3

esmeran3

Üye
sarjı gece bıraktım %75 di sabah bi baktım % 63 olmuş ilk defa buna rastladım bakalım bu gece ne olacak sarjı şimdi full doldurup bırakcam

Anil-D

Anil-D

Üye
Okey

esmeran3

esmeran3

Üye
4.4 güncellemesine az kaldı Allaha şükür ocak ayında gelecek inşallah tüm sorunlar çözülür

Anil-D

Anil-D

Üye
İsallah yoksa rom şart

Üst Alt