ibozi1771
Üye
Galaxy S4 & Note 2
Öncelikle hepinize merabalar.Telefon almayı düşünüyorum istediğim telefon note 2 fiyatları arasında fazla fark olmadığı için s4 te değerlendirebilirim ama s4ü biraz gereksiz abartılı buluyorum kendi fikrim çoğuna göre çok çok iyi bir telefon olabilir ama gereksiz bir kaç özelliğide yok değil benim gözümde. Şimdi benim asıl sorunum s4 te olan 1920x1080 px çözünürlük ve 441 ppi pixel yoğunluğu ve note 2 de bulunan 1280x720 px çözünürlük ve 267 ppi pixel yoğunluğu bu ikisi arasında gözle farkedilecek derecede görüntü farkı var mıdır yoksa note2 boyutuna göre bu rakamlar normal olup s4 mü abartı tek takıldığım yer burası abim s4 aldı şuan kullanıyor yan yana geldiğinde aynı oyun veya bi uygulama resim açtığımızda arada gerçekten rahatsız edecek kadar bir görüntü renk farkı olur mu tabi kameralar 13 mp 8 mp o ayrı ama yinede anlaşılacak durumda mı lütfen yardım edin düşün düşün çizicem kafayı note 2 istediğim için birazda onu kötü görmek istemiyorum s4 ün yanında :/ Edit:Aynı şekilde S3 ile görüntü farkı nedir