Bahadir_fb
Üye
şaka maka abi bunun sonuda s4 gibi olucak ona üzülüyorum :/
Neyin sonu?
şaka maka abi bunun sonuda s4 gibi olucak ona üzülüyorum :/
Telefonun abi s4 5.0 da ki halini gordun s4 ilk ciktiginda bitiremezler bu telefonu dedim ama sarzi %50 ye 1 saate geldi kitkatta 2 saate felan geliyodu arktaNeyin sonu?
Telefonun abi s4 5.0 da ki halini gordun s4 ilk ciktiginda bitiremezler bu telefonu dedim ama sarzi %50 ye 1 saate geldi kitkatta 2 saate felan geliyodu arkta
s6 icin abi s4 mini öldü bile samsung mezarını deşiyoS6 içinmi diyorsun s4 mini için mi
Sonu böyle olmaz diye?

s6 icin abi s4 mini öldü bile samsung mezarını deşiyo![]()
Abi suanlik cikmaz ama android 6-7 bunlarda illa yavaslicak s6 moralini bozmak istemem abi yanlis anlama dediklerimiS6 da sorun çıkacağını sanmıyorum.
S4 minidede hiç kasma sorunu yaşamadım.
Abi suanlik cikmaz ama android 6-7 bunlarda illa yavaslicak s6 moralini bozmak istemem abi yanlis anlama dediklerimi

bendeki çekirdekin sende 4 katı var abiBirşey olmaz cihazda o kadar çekirdek var çitleyelim diye koymadılar ya![]()
şu hızlı şarzı çok sevdim inşallah banada allah hızlı şarz olan bi tel nasip eder de şarz derdinden kurtulurum 
bendeki çekirdekin sende 4 katı var abişu hızlı şarzı çok sevdim inşallah banada allah hızlı şarz olan bi tel nasip eder de şarz derdinden kurtulurum
![]()

Abi temanin duvar kagidiydi nasi atacagimi bilemedim10 dakikada %30 civarı doluyor kullanıma göre gidebilir
Duvar kağıdını eklede bizde faydalanalim![]()
sadece resmi kesersinEvet siyah temaBugün Zamanım Oldu Fixi Atıcam Deji Batarya İçin Para Biriktiriyorum Ahmetin İyi Şarz Süresinin Sebebi Temadan Siyah Kaynaklı Arakdaşımın S4'üne Lolipop Geldi Şarz Su Gibi KitKat Dönüş Konusunu Hazırlıyalım Şimdiden![]()

12.1 hayir yapmadimcm12 mi 12.1 mi
birde batarya kalibrasyonu yaptınmı yaptıysan nasıl yaptın
güç tasarrufu modu hep açık sanırım
Aynen hem şarj dayanmıyor hemde kasiliyor cihaz , ana sayfadaki geçişler bile kasinti
Bence kitkat s4 mini için gayet stabil lollipopa gerek yok![]()

Batarya ile degil rom ve yazilimla ilgisi varAh bide benim bataryam guzel olsa![]()
yeni deji batarya aldım ama senin değerlerine bir türlü ulaşamıyorumBatarya ile degil rom ve yazilimla ilgisi var
Yeni batarya aldiysan bir romda kalmali ve bataryayi duzenli sarj etmelisinyeni deji batarya aldım ama senin değerlerine bir türlü ulaşamıyorum
ana bant sürümü ne görünüyor
belki onunla alakalı olabilir
benimki I9190XXUCNJ3Yeni batarya aldiysan bir romda kalmali ve bataryayi duzenli sarj etmelisin
Bu romun uzerine kurdugum icin cnh1 gozukuyor
Rusyanin o surumunde batarya biraz fazla harcaniyorbenimki I9190XXUCNJ3
farkedermi acaba