Bahadir_fb
Üye
İlk Defa YüklüyorumHava mi atiyon ilk defa stock yuklemis gibisin![]()
Stock Nedense Bi Hoş Geliyo Bana Ama Yavaşlıyor O Yavaşlama Olunca PurePerformance Şeyini Atcam S5 Lolipop Romunda Kullanılan Nasıl Olsa Stockada Oluyo O 
Gel Abi İstersen Ahmet Sende GelAçılışa kimler davetli![]()

Anlamadim![]()
Yok hayirWipe yaptim düzelmedi demedin mi?

Yukledigin her roma bizi cagiriyonİlk Defa Yüklüyorum![]()
Stock Nedense Bi Hoş Geliyo Bana Ama Yavaşlıyor O Yavaşlama Olunca PurePerformance Şeyini Atcam S5 Lolipop Romunda Kullanılan Nasıl Olsa Stockada Oluyo O
Gel Abi İstersen Ahmet Sende Gel![]()

Yok Len Açılışa GelYukledigin her roma bizi cagiriyon![]()

Babam pc yi yaptircakmisYok Len Açılışa Gel![]()
yapilsin da bakarim yuklerim stockO Fix Yavaşlatırsa Telefonu MIUI DüşünüyorumBabam pc yi yaptircakmisyapilsin da bakarim yuklerim stock

Muiu super ios android=iosdroid oluyo telefonO Fix Yavaşlatırsa Telefonu MUİU Düşünüyorum![]()
pc yapilana kadar cm12 deyim
)Miui Lolipop Versiyonu Gelir İnşallahMuiu super ios android=iosdroid oluyo telefonpc yapilana kadar cm12 deyim
)

La lollipop umudu kes sadece cm de hizli o da saf android oldugu icin yoksa kasiyorMiui Lolipop Versiyonu Gelir İnşallah![]()
Ben O Fixi Şimdi AtıcamLa lollipop umudu kes sadece cm de hizli o da saf android oldugu icin yoksa kasiyor
Bendede Oluyodu OBahadir abi yardim ya telefon sarjdayken kendi kendine yeniden baslamis yardim
@Bahadir_fb

Hayir olmuyorduBendede Oluyodu O
Yav Telefon Açtıgımda 4.97 GB Boş Alan Vardı Bu Kendi Kendine 4.92 Oldu Yavaş Yavaş Ahmet Bu Sendede Oluyormuydu ?
Yok Güncellememiş Neyse...Hayir olmuyordu
Play store uygulama yukluyor veya guncellemis olabilir
Uygulama felan guncelledim whatsapp instagram face messenger yukledim 4.54 fb kalmis kullanilan alan 605 mb ulan niye boyle yapiyor bu kodugumun teli bi keyfim vardi onuda kacirtirdi...
4.27 gb kaldi boku bokuna butun hafizam gidiyor...

@Bahadir_fb sarjda 2 kere kendini yeniden baslatmis yardim et ya abi

Baska cozum yokmuCihaz ne yapmış?
Zaten bütün cihazlarda sistemin kullandığı belli bir alan var.
Benimki 7 gb kullanıyor seninki 3 gb durumun iyi yani
PC gelince Stock yükle![]()