Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
İlk Defa Yüklüyorum :D :D Stock Nedense Bi Hoş Geliyo Bana Ama Yavaşlıyor O Yavaşlama Olunca PurePerformance Şeyini Atcam S5 Lolipop Romunda Kullanılan Nasıl Olsa Stockada Oluyo O :D

Gel Abi İstersen Ahmet Sende Gel :D
Yukledigin her roma bizi cagiriyon :D

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi yardim ya telefon sarjdayken kendi kendine yeniden baslamis yardim :D
@Bahadir_fb

oguzxw

oguzxw

Üye
Bahadir abi yardim ya telefon sarjdayken kendi kendine yeniden baslamis yardim :D
@Bahadir_fb
Bendede Oluyodu O :D
Yav Telefon Açtıgımda 4.97 GB Boş Alan Vardı Bu Kendi Kendine 4.92 Oldu Yavaş Yavaş Ahmet Bu Sendede Oluyormuydu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Bendede Oluyodu O :D
Yav Telefon Açtıgımda 4.97 GB Boş Alan Vardı Bu Kendi Kendine 4.92 Oldu Yavaş Yavaş Ahmet Bu Sendede Oluyormuydu ?
Hayir olmuyordu
Play store uygulama yukluyor veya guncellemis olabilir

baskahmet

baskahmet

Üye
@Bahadir_fb sarjda 2 kere kendini yeniden baslatmis yardim et ya abi

oguzxw

oguzxw

Üye
Uygulama felan guncelledim whatsapp instagram face messenger yukledim 4.54 fb kalmis kullanilan alan 605 mb ulan niye boyle yapiyor bu kodugumun teli bi keyfim vardi onuda kacirtirdi...
4.27 gb kaldi boku bokuna butun hafizam gidiyor...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Uygulama felan guncelledim whatsapp instagram face messenger yukledim 4.54 fb kalmis kullanilan alan 605 mb ulan niye boyle yapiyor bu kodugumun teli bi keyfim vardi onuda kacirtirdi...
4.27 gb kaldi boku bokuna butun hafizam gidiyor...

Cihaz ne yapmış?
Zaten bütün cihazlarda sistemin kullandığı belli bir alan var.
Benimki 7 gb kullanıyor seninki 3 gb durumun iyi yani :)
@Bahadir_fb sarjda 2 kere kendini yeniden baslatmis yardim et ya abi

PC gelince Stock yükle :)

baskahmet

baskahmet

Üye

Üst Alt