Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

sahin02

sahin02

Üye
Odını ac romu ısaretle yuklensın bu kadar.
Bırde wıpe yap yeterlı rom guzel sarj sıkıntısı fılan yok.
Gerekli root dosyası linki de verebilir misinz malum rootsuz tel bir işe yaramıyor :) tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

sahin02

sahin02

Üye
Bahadır hocam az çok tecruben vardır cm12 mi yoksa bu mu hangisi önerirsin fikrini almak istiyorum?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
sahin02

sahin02

Üye
Cm12 benım hoşuma gidiyor ama Bi artısı yok, stock romda gayet iyi :)
Ben de zamanda baska tel de cok kullandm cm romları ram az olması vs iyi ama fakat fark ettim ki pili zamanla öldürüyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben de zamanda baska tel de cok kullandm cm romları ram az olması vs iyi ama fakat fark ettim ki pili zamanla öldürüyor

Cm12 de bu söz konusu değil pil durumu gayet iyi 4.5 saat ekran süresi veriyor devamlı kullanımda

by-pegasus

Üye
Carbon deneyeniniz olmadimi :D

oguzxw

oguzxw

Üye
S5 WALLPAPER

Eyvallah sagol

by-pegasus

Üye
ben denedim daha doğrusu bütün romları denedim bir gün geçmeden nedense hep stock roma dönüyorum :D

Ben cok onceden denedim simdide carbondayim
Cokta hosuma gitti nedense :D

Bu arada batarya olayi birtek bu romda olmadi nedense
%kacta restart yaparsam yapayim ayni :hmmm

by-hedir

by-hedir

Üye
arkadaslar olmadı ya AFR yazıyor kies te acılısta ingilizce oldu yıne.soylenilenleri aynen yaptım.bana detaylı bır sekılde acıklama yapacak bırısı varmı acaba saygılar.

sahin02

sahin02

Üye
Romun orjinal linkini buldum fakat tr oldugu vs yazmıyor ondan sonra bir firmware daha yayınlanmış

rasmusen.17

Üye
Arkadaşlar serviste atıldığını duyduğum ve sonunda başarılı bir kurulum ile Türkçe açılmasını sağlayabildiğim için romun orjinal Türkiye romu olduğunu söylemiştim dün ama sistem kodlarına bakınca durumun öyle olmadığını anladım bu rom multi country sales code (multi csc) barındıran bir rom peki bu ne demek oluyor her ülkeye dağıtılan romda o ülkeye ait yazılımsal bazı farklar olur operatör ayarları, birkaç farklı uygulama vs. gibi bu rom birden çok ülkenin csc kodunu içerisinde barındırıyor tesadüfen bulduğumuz kurulumu ile türkçe açılmasını sağlayan arkadaşlar csc kodu olarak Türkiye aktif edildiğinden ülkemize özgü ayarları kullanıyor olurlar bunun haricinde rom avrupa ülkelerine dağıtılan genel bir yazılım Samsung Türkiye uyumaya devam ediyor yani şu kadar iş yapılmış bir kaç düzeltme yaparak şu romu resmi olarak yayınlamıyorlar ki biz de rahat rahat kies üzerinden temiz sorunsuz bir kurulum ile kitkat kullanalım ki çokta gereği kalmadı artık lolipop resmi olarak gelecek deniliyor bir kaç yabancı sitede ki gelmesi de lazım ama pek sanmıyorum vereceklerini neyse cyanogenmoda devam şu kamera işini bir çözseler artık.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar serviste atıldığını duyduğum ve sonunda başarılı bir kurulum ile Türkçe açılmasını sağlayabildiğim için romun orjinal Türkiye romu olduğunu söylemiştim dün ama sistem kodlarına bakınca durumun öyle olmadığını anladım bu rom multi country sales code (multi csc) bu ne demek her ülkeye dağıtılan romda o ülkeye ait yazılımsal bazı farklar olur operatör ayarları, birkaç farklı uygulama vs. gibi bu rom birden çok ülkenin csc kodunu içerisinde barındırıyor tesadüfen bulduğumuz kurulumu ile türkçe açılmasını sağlayan arkadaşlar csc kodu olarak Türkiye aktif edildiğinden ülkemize özgü ayarları kullanıyor olurlar bunun haricinde rom avrupa ülkelerine dağıtılan genel bir yazılım Samsung Türkiye uyumaya devam ediyor yani şu kadar iş yapılmış bir kaç düzeltme yaparak şu romu resmi olarak yayınlamıyorlar ki biz de rahat rahat kies üzerinden temiz sorunsuz bir kurulum ile kitkat kullanalım ki çokta gereği kalmadı artık lolipop resmi olarak gelecek deniliyor bir kaç yabancı sitede ki gelmesi de lazım ama pek sanmıyorum vereceklerini neyse cyanogenmoda devam şu kamera işini bir çözseler artık.
Zkamera uygulamasini kullanabilirsin.

rasmusen.17

Üye
Bu arada romla alakalı yorumlarımı da paylaşayım, öncelikle sarj sorunu yaşamadım şarj konusunda fena değil. Gördüğüm birkaç ufak hata var mesela telefon ilk açılınca kamerayı açıp ön kameraya geçmeye çalışırken rahatsız edici derecede geç geliyor ve rus sürümündeki gibi kulaklıkta iki kez tıklama ile şarkı değiştirme sorunu bunda da var, bu sorun her zaman olan bir şey değil kafasına göre takılıyor ama rus sürümünden daha az sorun oluyor diyebilirim neyse. Son olarak rom 2014 Ağustos yapımı eski bir inşaa, internette chrome ile gezinirken takılma yavaşlama gibi sorunlarda yaşadım, kısacası stok romda rus sürümü daha iyi bence sammobileda I9190XXUCOC1 yapı numaralı (27 Mart 2015) yeni bir rus sürümü yayınlanmış isteyen arkadaşlar deneyebilir.

Son düzenleme:

by-pegasus

Üye
Usta sence cm official mi yükleyeyim yoksa unofficial mi? Sen hangisindesn
Zaten
Nighty ve unoffical var
Offical yok diye biliyorum
Cm12 de butun google uygulamalarinin hepsinin bulundugu gappsin adi ne

Üst Alt