sahin02
Üye
Gerekli root dosyası linki de verebilir misinz malum rootsuz tel bir işe yaramıyorOdını ac romu ısaretle yuklensın bu kadar.
Bırde wıpe yap yeterlı rom guzel sarj sıkıntısı fılan yok.
tesekkurlerGerekli root dosyası linki de verebilir misinz malum rootsuz tel bir işe yaramıyorOdını ac romu ısaretle yuklensın bu kadar.
Bırde wıpe yap yeterlı rom guzel sarj sıkıntısı fılan yok.
tesekkurlerSendemı bu romdasın abı
Gerekli root dosyası linki de verebilir misinz malum rootsuz tel bir işe yaramıyortesekkurler
Bahadır hocam az çok tecruben vardır cm12 mi yoksa bu mu hangisi önerirsin fikrini almak istiyorum?

Ben de zamanda baska tel de cok kullandm cm romları ram az olması vs iyi ama fakat fark ettim ki pili zamanla öldürüyorCm12 benım hoşuma gidiyor ama Bi artısı yok, stock romda gayet iyi![]()
Ben de zamanda baska tel de cok kullandm cm romları ram az olması vs iyi ama fakat fark ettim ki pili zamanla öldürüyor
ben denedim daha doğrusu bütün romları denedim bir gün geçmeden nedense hep stock roma dönüyorumCarbon deneyeniniz olmadimi![]()

Eyvallah sagolS5 WALLPAPER
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben denedim daha doğrusu bütün romları denedim bir gün geçmeden nedense hep stock roma dönüyorum![]()

Zkamera uygulamasini kullanabilirsin.Arkadaşlar serviste atıldığını duyduğum ve sonunda başarılı bir kurulum ile Türkçe açılmasını sağlayabildiğim için romun orjinal Türkiye romu olduğunu söylemiştim dün ama sistem kodlarına bakınca durumun öyle olmadığını anladım bu rom multi country sales code (multi csc) bu ne demek her ülkeye dağıtılan romda o ülkeye ait yazılımsal bazı farklar olur operatör ayarları, birkaç farklı uygulama vs. gibi bu rom birden çok ülkenin csc kodunu içerisinde barındırıyor tesadüfen bulduğumuz kurulumu ile türkçe açılmasını sağlayan arkadaşlar csc kodu olarak Türkiye aktif edildiğinden ülkemize özgü ayarları kullanıyor olurlar bunun haricinde rom avrupa ülkelerine dağıtılan genel bir yazılım Samsung Türkiye uyumaya devam ediyor yani şu kadar iş yapılmış bir kaç düzeltme yaparak şu romu resmi olarak yayınlamıyorlar ki biz de rahat rahat kies üzerinden temiz sorunsuz bir kurulum ile kitkat kullanalım ki çokta gereği kalmadı artık lolipop resmi olarak gelecek deniliyor bir kaç yabancı sitede ki gelmesi de lazım ama pek sanmıyorum vereceklerini neyse cyanogenmoda devam şu kamera işini bir çözseler artık.
Sanki denemiştim ama tekrar bir bakarım teşekkürler.Zkamera uygulamasini kullanabilirsin.
Usta sence cm official mi yükleyeyim yoksa unofficial mi? Sen hangisindesn
ZatenUsta sence cm official mi yükleyeyim yoksa unofficial mi? Sen hangisindesn
Usta sence cm official mi yükleyeyim yoksa unofficial mi? Sen hangisindesn