baskahmet
Üye
Onuda benden öğrendinRus iyi ama ben 4.2.2 Roma döndüm suan sarj iyi hızıda iyi ilerde yavaşlama olmaz gibime geliyor pureperformance ile kitkatı adam ettiysem bu da adam olur musait olduğumda çok işe yarıyan rom u hızlı yapmayı öğreticem cidden ise yarıyor
Olum xda da bende takılıyorum sen demesende görürdüm yaniOnuda benden öğrendin
Rootlu custom kernel değişik bi donus yolu var internete s4 mini 4.2.2 custom dönüş yaz donanimhaber deki konuya bak usteki ubna1 i kullanıyorum benKardes 4.2.2 Ye nasıl döndün .
Aynen sana bağlı istersen kitkata donersin yada kalırsın bunda ben telefonuna bişey olursa sorumluluk kabul etmiyorum ki o ubna1 liyi odinle dogru düzgün yüklersen sorun olmaz takildigin bişey olursa çekinme sorSonra tekrar kitkatı yüklenebilir yani tekrar istersek degilmi
pureperformance xda yaz googleye xda daki konusuna gir stock bak bu çok önemli stock versiyonunu indir cwm den kur sonra farkı görOk deneyecek boş zamanda ancak kitkatı hızlandırma söylesem daha iyi olacak bize
pureperformance xda yaz googleye xda daki konusuna gir stock bak bu çok önemli stock versiyonunu indir cwm den kur sonra farkı gör
1-2 şey daha var onları yarın anlatıcam
Geçmiş olsun öncelikle odinle romu atarken bağlantı kesilirse telefonun kalıcı hasar görebilir ki bağlantı kesilirse bunun olma ihtimali %95 hard brick diye adlandırdığımız olay olur telefon ancak jtag ile kurtulabilir bu romu atarken usb bağlantınızın kesilmiycegi sağlam bir kablo ve saglam bi pc lazım romu atarken birden kapanır sa pc pek iyi olmaz başka sorunuz varsa ben burdayım iyi günlerBir sorun olmaz demi...Bu gün teli tekrar düzeltme şansım ol maz hastanede yatıyorum çünkü
ilk linkte mega linki var onu yuklicem tarr.rar diye onu rardan cikarican odinle yükliyicenBu dosyanın boyutu çok küçük ben bunu Odinle mi yukleyecek anlayadim kusura bakmayin.cm den recovery modda yukleyecek iyi mi anlayamadım ben
pureperformance xda yaz googleye xda daki konusuna gir stock bak bu çok önemli stock versiyonunu indir cwm den kur sonra farkı gör
1-2 şey daha var onları yarın anlatıcam
ilk linkte mega linki var onu yuklicem tarr.rar diye onu rardan cikarican odinle yükliyicen
Bunu indirYok ozaman indirdigim dosya yalnis bana link veremezmisiniz acaba.
Ya tm ben sölemedim sen buldun okOlum xda da bende takılıyorum sen demesende görürdüm yani
Rootlu custom kernel değişik bi donus yolu var internete s4 mini 4.2.2 custom dönüş yaz donanimhaber deki konuya bak usteki ubna1 i kullanıyorum ben
ben buldum demedim sen olmasanda bulurdum dedimYa tm ben sölemedim sen buldun ok
Bunu indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rardan cikar odinle kur ama stock romdaysan kur cm romdaysan kurma
rusyanın kitkattaysan direk bu linktekini odinle yükle ve bunu yüklediginde recoveryin eski haline dönücekOğuz kardes ben Rusya'nın orjinal kitkatindayim tel root vede recovery menü yüklemesine haliyle stock Roma'yı ve bu dosyayı odinle yukleyecegim işallah sorun olmaz
Eline emeğine, sğlık oğuzrusyanın kitkattaysan direk bu linktekini odinle yükle ve bunu yüklediginde recoveryin eski haline dönücek
Android'i Hızlandırma Daha Stabil Ve Seri Hale Getirme
Bu İşlemleri Ben Denedim Ve Olumlu Bir Sonuç Aldım İlla Sizdede Olucak Diye Bişey Yok Telefona Göre Farklılık Gösterebilir... Benim Kullandıgım Telefon S4 Mini 4.2.2 Sürümünde Ve 4.4.2 De Denedim Cidden Bende Baya Bi Hız Farkı Göterdi
İlk Önce Telefonunuzda CWM Olmalı Çünkü İlk Yükliycegimiz Dosya CWM Den Olucak
Stock Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu İndirin
CyanogenMod Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu İndirin
Bu İndirdiginiz Dosyayı CWM'den Atmadan Önce Telefonunuzda Geliştirici Seçeneklerini AçınSonra CWM'den Dosyayı Atın Attıktan Sonra Telefon Açıldıgında Uygulamalar Optimize Ediliyor Diyicek O Normal Herkeste Oluyor O Sonra Telefon Açıldıgında Animasyonların Hızlandıgını Farkediceksiniz Tek Animasyonları Hızlandırmıyor Öyle Düşünmeyin Animasyon Hızı Rahatsız Ediyorsa Sizi Geliştirici Seçeneklerini Kapatın Animasyonlar Düzelir
PurePerformanceyi Begenmediyseniz Kaldırmak İçin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu CWM Den Atın
Ben PurePerformanceyi 4.2.2 Stock Romuma Kurdum Aldıgım Sonuç Çok İyiydi
Gördügünüz Gibi Bende İşe Yaradı Şimdi 2 Adıma Geçelim
2.Yapıcagımız Şey Google Play'den Link2SD Yi İndirmek Bu Program Çok İşe Yarıyor Hemde Devre Dışı Bırakılmayan Uygulamaları Devre Dışı Bırakıyor
Uygulama Bu Ben 1-2 TL Verip Plus Sürümünü Aldım Bu Arada Yapımcı Türk Plus Sürümünü Tavsiye Ederim İşlevi Çok Büyük Bu Programın
Link2SD'yi Kurdugunuzda Programı Açın Root İzinlerini Verin
Sonra Widgetlere Girin
Sag Altaki Link2SD Clear Cacheyi Ana Ekrana Atın
Önbellegi Temizle Seçenegi Olucak Asıl Olay Burda Bunu Her Gün Yada Her Gördügünüzde 50 MB Ve Üstündeyse Widgete Tıklayın Önbellegi Temizlesin Cidden Çok İşe Yarıyor
3.Adım Clean Master
Bu Uygulamayı İndirin Açın Açtıgınızda Root İzinini Verin
Sag Altaki Me Ye Basın Ayarlar'a Girin
Alta İnin Ve Bendeki Gibi 2 Seçenegi Açın Ve Her Telefonun Kilidini Açtıgınızda Gereksiz Uygulamaları Kapattıgını Görüceksiniz
Ve Otomatik Başlatma Diye Bi Ayar Var CM'de Root İstiyor O Ayardan Gereksiz Boşa Ram Harcıyan Şeyleride Kapatırsanız
Telefonunuz 4x4'lük Olur Bu Arada Telefonunuzda Oluşabilcek Her Hangi Bir Sorundan Ben Sorumlu Degilim...
(Şimdi Bunu Android Bölümüne Konu Olarakta Açıcam)
rusyanın kitkattaysan direk bu linktekini odinle yükle ve bunu yüklediginde recoveryin eski haline dönücek
Android'i Hızlandırma Daha Stabil Ve Seri Hale Getirme
Bu İşlemleri Ben Denedim Ve Olumlu Bir Sonuç Aldım İlla Sizdede Olucak Diye Bişey Yok Telefona Göre Farklılık Gösterebilir... Benim Kullandıgım Telefon S4 Mini 4.2.2 Sürümünde Ve 4.4.2 De Denedim Cidden Bende Baya Bi Hız Farkı Göterdi
İlk Önce Telefonunuzda CWM Olmalı Çünkü İlk Yükliycegimiz Dosya CWM Den Olucak
Stock Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu İndirin
CyanogenMod Tabanlı Bir Rom Kullanıyorsanız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu İndirin
Bu İndirdiginiz Dosyayı CWM'den Atmadan Önce Telefonunuzda Geliştirici Seçeneklerini AçınSonra CWM'den Dosyayı Atın Attıktan Sonra Telefon Açıldıgında Uygulamalar Optimize Ediliyor Diyicek O Normal Herkeste Oluyor O Sonra Telefon Açıldıgında Animasyonların Hızlandıgını Farkediceksiniz Tek Animasyonları Hızlandırmıyor Öyle Düşünmeyin Animasyon Hızı Rahatsız Ediyorsa Sizi Geliştirici Seçeneklerini Kapatın Animasyonlar Düzelir
PurePerformanceyi Begenmediyseniz Kaldırmak İçin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu CWM Den Atın
Ben PurePerformanceyi 4.2.2 Stock Romuma Kurdum Aldıgım Sonuç Çok İyiydi
Gördügünüz Gibi Bende İşe Yaradı Şimdi 2 Adıma Geçelim
2.Yapıcagımız Şey Google Play'den Link2SD Yi İndirmek Bu Program Çok İşe Yarıyor Hemde Devre Dışı Bırakılmayan Uygulamaları Devre Dışı Bırakıyor
Uygulama Bu Ben 1-2 TL Verip Plus Sürümünü Aldım Bu Arada Yapımcı Türk Plus Sürümünü Tavsiye Ederim İşlevi Çok Büyük Bu Programın
Link2SD'yi Kurdugunuzda Programı Açın Root İzinlerini Verin
Sonra Widgetlere Girin
Sag Altaki Link2SD Clear Cacheyi Ana Ekrana Atın
Önbellegi Temizle Seçenegi Olucak Asıl Olay Burda Bunu Her Gün Yada Her Gördügünüzde 50 MB Ve Üstündeyse Widgete Tıklayın Önbellegi Temizlesin Cidden Çok İşe Yarıyor
3.Adım Clean Master
Bu Uygulamayı İndirin Açın Açtıgınızda Root İzinini Verin
Sag Altaki Me Ye Basın Ayarlar'a Girin
Alta İnin Ve Bendeki Gibi 2 Seçenegi Açın Ve Her Telefonun Kilidini Açtıgınızda Gereksiz Uygulamaları Kapattıgını Görüceksiniz
Ve Otomatik Başlatma Diye Bi Ayar Var CM'de Root İstiyor O Ayardan Gereksiz Boşa Ram Harcıyan Şeyleride Kapatırsanız
Telefonunuz 4x4'lük Olur Bu Arada Telefonunuzda Oluşabilcek Her Hangi Bir Sorundan Ben Sorumlu Degilim...
(Şimdi Bunu Android Bölümüne Konu Olarakta Açıcam)
Şahsen İlk Bunları Yaparken Yavaşlama DüzeEline emeğine, sğlık oğuz
Aynen Stock Recovery Geri Gelicek İstersen Tekrardan CWM AtabilirsinOğuz kardes recovery eski haline dönecek demişsin tekrar recovery gerimi yukleyecegim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?