Bahadir_fb
Üye
S4 lollipop sürümü stabil filan değil kendim kullanıp test ettim cihaz kendinden geçiyor Kasım Kasım kasiliyor cihaz.senin bakış açın yanlış asıl güzel cihazların hepsi lolipop aldı s4 mesela türkiye sürümü çok stabil lan s4 mini dokunmatigi kitkatta kafayı yiyor bu mu güzel cihaz şimdi
Bende dokunmatik no problemsenin bakış açın yanlış asıl güzel cihazların hepsi lolipop aldı s4 mesela türkiye sürümü çok stabil lan s4 mini dokunmatigi kitkatta kafayı yiyor bu mu güzel cihaz şimdi
S4 türk sürümü çok stabil ama şarz vasat kitkata geçince telefon dokunmatigi delirdiginden dolayı s4 mini dandiriktir gözümde
Benim arkadaşımda öyle degil ama cihaz gayet iyi hızi türk sürümünümú test ettin abi ?S4 lollipop sürümü stabil filan değil kendim kullanıp test ettim cihaz kendinden geçiyor Kasım Kasım kasiliyor cihaz.
olm lolipop sürümü geldiginde dokunmatigin düzelicegini bilmiyorsun heraldeBende dokunmatik no problem
Lollipopu bu kadar büyütme olm
Gerçekten bakış açın yanlş
Dokunmatık sorunu bende yok kı duzelsinBenim arkadaşımda öyle degil ama cihaz gayet iyi hızi türk sürümünümú test ettin abi ?olm lolipop sürümü geldiginde dokunmatigin düzelicegini bilmiyorsun heralde
Bende var 4.2.2 de olmuyor bende kitkatta oluyorDokunmatık sorunu bende yok kı duzelsin
Benim arkadaşımda öyle degil ama cihaz gayet iyi hızi türk sürümünümú test ettin abi ?olm lolipop sürümü geldiginde dokunmatigin düzelicegini bilmiyorsun heralde
4. 2. 2 umj7 romu yukle kerneli vikinger otg destekli onda olmaz sorunBende var 4.2.2 de olmuyor bende kitkatta oluyor
sen cm12 de degilmiydinGreenify sağolsun s5 romu bile ram konusunda adam etti
Cm sorunlu cm yi guncelledım sıstemuı durduruldu dedi hep bende bunu yukledimsen cm12 de degilmiydin
Su donanimhaberdekinimi diyon ?4. 2. 2 umj7 romu yukle kerneli vikinger otg destekli onda olmaz sorun
Yavaşlamıyor aynen o batarya şeysi rom oSu donanimhaberdekinimi diyon ?
O yavaşlıyordu galba ama yüklicem galba linkleri unuttum tek o da ozcan romla oluyodu bide batarya şeyindr yazı vardı onu düzeltince tel brick oluyodu galba o odinliyi atıcam atarsam
Su stock bi curusun denicem onu kernel stock olsa icim rahat ederdi ama olsun artıkYavaşlamıyor aynen o batarya şeysi rom o
Odinden atılan da gayet iyi
O değilde bi rom attıkmı en az 1 hafta duruyoruz, eskisi gibi günde 4 rom yüklemiyoruzSu stock bi curusun denicem onu kernel stock olsa icim rahat ederdi ama olsun artık
Telefon rahatladı artıkO değilde bi rom attıkmı en az 1 hafta duruyoruz, eskisi gibi günde 4 rom yüklemiyoruz
Evet, telefonda hiç değişiklik olmadığına eminim.Beyler o değil de, S5 miniye lolipop gelmiş..
Rus iyi ama ben 4.2.2 Roma döndüm suan sarj iyi hızıda iyi ilerde yavaşlama olmaz gibime geliyor pureperformance ile kitkatı adam ettiysem bu da adam olur musait olduğumda çok işe yarıyan rom u hızlı yapmayı öğreticem cidden ise yarıyorEvet, telefonda hiç değişiklik olmadığına eminim.
Son çıkan rus romunda 3 gün şarz etmedim teli 1.5 saat ekran süresi şarz %48 şuan
Rus iyi ama ben 4.2.2 Roma döndüm suan sarj iyi hızıda iyi ilerde yavaşlama olmaz gibime geliyor pureperformance ile kitkatı adam ettiysem bu da adam olur musait olduğumda çok işe yarıyan rom u hızlı yapmayı öğreticem cidden ise yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?