oguzxw
Üye
Aynen Stock İyi Normalde Bide PurePerformance'yi Yapınca 4x4 Lük Oluyorlollipop gelse bu seferde çoğunluk tekrar kitkata dönüş yolu arayacak eminim aslında 4.4.2 gayet stabil çalışıyor ama gözümüz doymuyor sürekli farklı şeyler arıyoruz 1 hafta içinde miui cm12.1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmokee rom hepsini denedim miui romu beğendim aslında ama mesaj geldiğinde isim yazmıyor sadece numara yazıyordu bu yüzden stack roma döndüm
Fazla Oyun Oynamamaktandır O 4.2.2 De Öyle Bişi Hiç Olmuyor Bide O Batarya Simgesini Nasıl Yaptın IOS'a Benziyor Ya ? Onun Xperia Şekli Varmı Bide ?stock olsun custom romlar olsun hiçbirinde dokunmatik sorunu yaşamadım
evet aynen PurePerformances çok iyi oldu eskiden boş ram 400 500 arası olurdu şimdi 600 den aşağı düşmüyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ios killer diye xposed modulu var onunla yaptim xperia. seklini bilmiyorum
Onun yerine linkteki uygulamayi kullanabilirsiniz ios dahil daha çok seçenek var.
Xposed / Modüller - Flat Style Bar Indicators v0.5.4 - MaxiCep
Sagolun Beylerios killer diye xposed modulu var onunla yaptim xperia. seklini bilmiyorum
Oguz s5, v2.5 deyim dokunmatik sorunu dr drıvıngte bıle olmuyor artıkFazla Oyun Oynamamaktandır O 4.2.2 De Öyle Bişi Hiç Olmuyor Bide O Batarya Simgesini Nasıl Yaptın IOS'a Benziyor Ya ? Onun Xperia Şekli Varmı Bide ?
Bende Devam Ediyor.Oguz s5, v2.5 deyim dokunmatik sorunu dr drıvıngte bıle olmuyor artık
Flat style bar kullanıyorum benBende Devam Ediyor.
Şu Flat Şeyi Kurunca Telefon 100 MB Ram Kullanılabilir Felan Dedi Kaldırınca Telefon Rahatladı
S5 Miniyi Alıcam Galba Ben Bi Şekil Artık Dokunmatikten Sıkıldım Yada Karne İyi Gelirse S4 AlırımFlat style bar kullanıyorum ben
Ikiside yaramaz. Almışken samsung alma benceS5 Miniyi Alıcam Galba Ben Bi Şekil Artık Dokunmatikten Sıkıldım Yada Karne İyi Gelirse S4 Alırım
Babam iP5'inide Vericem Diyor Ama O'na S4 Mini Gibi Bir Dandik Telefonu Da KullandıramamkiIkiside yaramaz. Almışken samsung alma bence
S4 mini dandik değilBabam iP5'inide Vericem Diyor Ama O'na S4 Mini Gibi Bir Dandik Telefonu Da Kullandıramamki
Neyse Allah Ne Nasip Ederse Onu Kullanıcam
Ney OzamanS4 mini dandik değil
Note 2 ve 3 fazlasıyla büyük note4 normal telefon boyutuyla çıktı gibi note seviyorsan 4 kullanılabilir boyutta bencebende note 3 var bi hevesle almistim ama buyuk ekranli telefonlara pek isinamadim ogluma verdim o kullaniyor s4 mini bana fazlasizla yetiyor kibar ve kullanisli
Ya olm bakış açın yanlış o kadar güzelse lollipop alsın ne la Allahım yaNey OzamanO Kadar Güzelse Lolipop Alsın Bakalım
Dokunmatigi Sürüm Yükseltince Bozulan Bi Telefonmu Dandik DegilBenim Şahsi Fikrim Bu Dandik Bi Telefon Artık Gözümde
Lollipop alan cihazların + bir özelliğimi var?Ney OzamanO Kadar Güzelse Lolipop Alsın Bakalım
Dokunmatigi Sürüm Yükseltince Bozulan Bi Telefonmu Dandik DegilBenim Şahsi Fikrim Bu Dandik Bi Telefon Artık Gözümde
senin bakış açın yanlış asıl güzel cihazların hepsi lolipop aldı s4 mesela türkiye sürümü çok stabil lan s4 mini dokunmatigi kitkatta kafayı yiyor bu mu güzel cihaz şimdiYa olm bakış açın yanlış o kadar güzelse lollipop alsın ne la Allahım ya
S4 türk sürümü çok stabil ama şarz vasat kitkata geçince telefon dokunmatigi delirdiginden dolayı s4 mini dandiriktir gözümdeLollipop alan cihazların + bir özelliğimi var?
Lollipop ne katacak cihaza ?
Yani bakış açın yanlış lollipop alanların çoğu kitkat in cihazlarda daha iyi çalıştığını belirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?