Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Lollipop geleceğini mi sanıyordun :) sen hangı romdasın
Tam ben diyecektim gelmicekmiş diye sacmalik S5 miniden iyi telefon samsung ah bide almam politikası çok yanlış
Tam ben diyecektim gelmicekmiş diye sacmalik S5 miniden iyi telefon samsung ah bide almam politikası çok yanlış
Neyse telefon alana kadar Cm12 takılak ucuz yollu bir Nexus 5 Alalı değil mi?

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

baskahmet

baskahmet

Üye

Doğru :) hangı romdasın kardeş

baskahmet

baskahmet

Üye
Stock ama cm geçicem bu telefonla isim bitince kırıcam çok sinirlendim almicam S6 ya iyi gözle bakiyodum onuda almicam
Bir daha tövbe samsunga ilk telefonum bu oldu almasaydım daha iyiydi

reflex

reflex

Üye
Bir daha tövbe samsunga ilk telefonum bu oldu almasaydım daha iyiydi
Aynı duyguları paylaşıyoruz.
Samsung A3 1.5 gb ram lollipop aldı. S5 mini aynı alcak kesin ulan Samsun ulan ne sinirlendim be üh anasını vay be ulan be .

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Aynı duyguları paylaşıyoruz.
Samsung A3 1.5 gb ram lollipop aldı. S5 mini aynı alcak kesin ulan Samsun ulan ne sinirlendim be üh anasını vay be ulan be .
Işte samsung klasiği normal bişey

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
O değilde lollipop kaynak kodu yok s4 mini nin olaydı cm12 daha stabil olabilirdi.

• Beğen

by-pegasus

Üye
Yo ben lollipop gelecegini sanmiyordum zaten :D
Ama biri bi umut bekleyelim diyordu onun icin attim
Yaklasik 3 haftadirda cm12 deyim
Sevdim baya bi
Bu arada
Bu lollipop u 512 mb rami olan telefonlar bile acabiliyodu
Hani nerde
Samsungun isleri iste sasirmadim :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Sevdim baya bi
Bu arada
Hani nerde
Aynen :)

reflex

reflex

Üye
Sevdim baya bi
Bu arada
Hani nerde
Birdaha samsung desinler diyeceğim kelimeler apple, htc, sony

reflex

reflex

Üye
s4 mini güncellememsi onaylanmı şşşşşşşşşş !!!!!!!

İlerleyen haftalara yazıyo ama uk versiyonu içinmi yoksa hepsi için mi onu bilemiyorum.

baskahmet

baskahmet

Üye
s4 mini güncellememsi onaylanmı şşşşşşşşşş !!!!!!!

İlerleyen haftalara yazıyo ama uk versiyonu içinmi yoksa hepsi için mi onu bilemiyorum.
Gelmiyecek uk gelebilir

rasmusen.17

Üye
Gelmiyecek uk gelebilir
Arkadaşlar sakin olun ilk testleri geçemediği için bir karışıklık olmuş ama gelen yeni bilgiler ile 5.0 güncellemesini alacağı onaylandı. Muhtemelen 3. çeyrekte güncellemeyi alacağız inşallah.
Kaynak:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
haftaya geliyomuymuş yani arkadaşlar

baskahmet

baskahmet

Üye
Gelmez bence

rasmusen.17

Üye
haftaya geliyomuymuş yani arkadaşlar
Haftaya gelmesi imkansız gibi ama er ya da geç gelecek Samsung naz yapıyor işte kullanıcıları yeni modellere yönlendirmek için.
Ahmet gelmesini istemiyor gibi konuşuyorsun s4 mini versiyonları black edition, la fleur vs toplamda dünya üzerinde çok sattı. Samsung bu kadar kullanıcıyı hafıza bahanesi ile kandırıp karşısına alacak bir hareket yapmaz ki hafızasının da yeterli olduğunu Galaxy A3'e verdiği güncelleme ile kendi de kanıtlamış oldu. Şayet şu telefon güncelleme almazsa Samsung'u silerim ve çevremdeki tüm kullanıcıları da farklı firmalara yönlendiririm. Bu kadar açık söylüyorum, çünkü güncelleme vermezse bu yaptığı kasıtlı eskitmeden başka bir şey olmaz ve insanları enayi yerine koymak olur.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Haftaya gelmesi imkansız gibi ama er ya da geç gelecek Samsung naz yapıyor işte kullanıcıları yeni modellere yönlendirmek için.

Ahmet gelmesini istemiyor gibi konuşuyorsun s4 mini versiyonları black edition, la fleur vs toplamda dünya üzerinde çok sattı. Samsung bu kadar kullanıcıyı hafıza bahanesi ile kandırıp karşısına alacak bir hareket yapmaz ki hafızasının da yeterli olduğunu Galaxy A3'e verdiği güncelleme ile kendi de kanıtlamış oldu. Şayet şu telefon güncelleme almazsa Samsung'u silerim ve çevremdeki tüm kullanıcıları da farklı firmalara yönlendiririm. Bu kadar açık söylüyorum, çünkü güncelleme vermezse bu yaptığı kasıtlı eskitmeden başka bir şey olmaz ve insanları enayi yerine koymak olur.
Zaten her yerde gelecek diyor gelsin havalara uçarım ama dereyi görmeden paçayı sıvamamak benimkisi
Ayrıca bu linkde uk için gelecek demiyormu?

rasmusen.17

Üye
Zaten her yerde gelecek diyor gelsin havalara uçarım ama dereyi görmeden paçayı sıvamamak benimkisi
Haklısın dereyi görmeden paça sıvanmaz o yüzden beklemek lazım, her şeyi de öyle hemen kabul etmemek gerek güncelleme vermezse tepkimizi sert bir şekilde koyarız.
Ekleme: Tüm s4 mini kullanıcılarına er ya da geç güncellemenin verileceği söylenmiş.

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Haklısın dereyi görmeden paça sıvanmaz o yüzden beklemek lazım, her şeyi de öyle hemen kabul etmemek gerek güncelleme vermezse tepkimizi sert bir şekilde koyarız.
Onaylandı diyor ben en geç 2015 ağustosta bekliyorum güncellemeyi

Üst Alt