S5 lollipop port rom v3.1 var s5 görünümlüSizce hangi custom veya stock rom kullanmalıyım. "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" olabilir mi mesela
Senin kararina kalmisBen genelde bu sitedeki romları kuruyorum ."Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"
sizce bunlar olmuyor mu
kitkat sürümü olur mu sizce
Benim dedigim romu bi kur derim benyani "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" bunlar olur mu. sizce sadece 12.1 sürümünde mi oluyor bu
tam bilginiz var mı eğer kitkat sürümünde snapshot olanı kuracağım eğer tam bilgi sahibi iseniz.
Cm12 yi inndiryok port kurmayacağım sizin tam bilginiz var mı onu soruyorum
Valla cm12 candircm 12 var sorun değil ama emin misiniz onu soruyorum boşuna kurmayalım
kur dene sana kalmisYav kardesim belki bana kotu gelcek sana guzel gelcek denemeden olmaz gereksiz sohbeyi sen yapiyosunkur dene bunu bende yapabilirim bir tecrüben var mı yoksa gereksiz sohbet olmasın
ya denedin mi bilgin var mı onu sordum ama bu cevaplarından anladım ki bilgi sahibi değilsin gereksiz yönlendirme yapıyorsun.
S5 lollipop port 4 v4 çıkmış ben denicem full s6 uygulamalarıYav kardesim belki bana kotu gelcek sana guzel gelcek denemeden olmaz gereksiz sohbeyi sen yapiyosun
Ekran görüntüsü atabilir misin? Nasıl rom kullandın mı?S5 lollipop port 4 v4 çıkmış ben denicem fu ll s6 uygulamaları
Biiyorum bende indiricem simdiS5 lollipop port 4 v4 çıkmış ben denicem fu ll s6 uygulamaları
Lollipop geleceğini mi sanıyordun
Beyler lollipop u unutalim:
sen hangı romdasın