eskbxl
Üye
birde bunu incelermisinTesekkur ederim dostum ama bu videoda anlatilan replika telefonlar yani cakma çin mali teller icin malasef benim ki orjinal s3 .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde bunu incelermisinTesekkur ederim dostum ama bu videoda anlatilan replika telefonlar yani cakma çin mali teller icin malasef benim ki orjinal s3 .
Muhtemelen telefonun csc ülkesi farklıdır odinden orjinal lolipop yükleBenim telefon 4,2,2 de takıldı kaldı günlerdir güncellemeleri denetliyorum ama bilgisayarlarda da telefonda da güncel olduğu söyleniyor millet 5,1 güncellemesinden bahsederken benim telefonu 4,3 e yükseltmeyi denemem garip geldi bunun çözümünü bilen var mı
Hayırlı olsun. S4 5.0.1 bide 5.0'da değilAndroid 5.0.1 güncellemesi Türkiye için yayınlandı arkadaşlar. Sonunda.![]()

az kaldı sabırsammobile ne zaman düşerr rom bizde panama 5.0.1 i yüklüde
Yükleyen var mı
Bi hafta surecenide sanmiyom rus romuda ilk ciktiginda boyleydi hemn 1 2 gun snra dusdu sammobileyeGelir 1 hafta içinde. yani sammobile ye düşer. bende de rus romu var.
az kaldı sabır
Dostum aynen uygulamaları kapatıyorum yine 1 tane acık kalan oluyor 3-4 kere kapat dedikten sonra tamamen hepsini kapatabiliyorum.Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar
Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar
Turk romundadami oylee bnde smdi polonya romu yuklu olee bi sknti yokDostum aynen uygulamaları kapatıyorum yine 1 tane acık kalan oluyor 3-4 kere kapat dedikten sonra tamamen hepsini kapatabiliyorum.