------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
Tesekkur ederim dostum ama bu videoda anlatilan replika telefonlar yani cakma çin mali teller icin malasef benim ki orjinal s3 .
birde bunu incelermisin

isotbin

Üye
Benim telefon 4,2,2 de takıldı kaldı günlerdir güncellemeleri denetliyorum ama bilgisayarlarda da telefonda da güncel olduğu söyleniyor millet 5,1 güncellemesinden bahsederken benim telefonu 4,3 e yükseltmeyi denemem garip geldi bunun çözümünü bilen var mı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Darısı size baylar :D

N9000Q Note 3 Türkiye

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54 ve ANIL
Sciondar

Sciondar

Üye
Benim telefon 4,2,2 de takıldı kaldı günlerdir güncellemeleri denetliyorum ama bilgisayarlarda da telefonda da güncel olduğu söyleniyor millet 5,1 güncellemesinden bahsederken benim telefonu 4,3 e yükseltmeyi denemem garip geldi bunun çözümünü bilen var mı
Muhtemelen telefonun csc ülkesi farklıdır odinden orjinal lolipop yükle

ANIL

ANIL

Admin
Android 5.0.1 güncellemesi Türkiye için yayınlandı arkadaşlar. Sonunda. :D

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54 ve teknolojibaronu
ykpknl

ykpknl

Üye
sammobile ne zaman düşerr rom bizde panama 5.0.1 i yüklüde

ANIL

ANIL

Admin
%15 2 saat var hala bekliyoruz yani :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Yükleyen var mı

ykpknl

ykpknl

Üye
Rom sammbile dusunce haber verin gencler calisiyoz pek vakit yok grip kontrol etmeye

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Herkesten ricam batarya perfonması ve akıcılık , donma gibi olaylar lolipopta nasıl yazarsanız herkes için iyi olur :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar
Arkadaşlar bizler rusya romunu kurmuştuk ama bazı hataları var. Arka plandaki uygulamaları tümünü kapatınca tekrar arka planda çalışan uygulamalar çıkıyoo. Klawyede de bazen tuslara uzun basınca durduruldu hatası alıyorum. Tel nete bağlıyken yada güncelleme falan yapınca cok ısınıyoo. Türkiye güncellemesini yapan arkadaşlar varmı sizde böyle hatalar

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Dostum aynen uygulamaları kapatıyorum yine 1 tane acık kalan oluyor 3-4 kere kapat dedikten sonra tamamen hepsini kapatabiliyorum.

ykpknl

ykpknl

Üye
Dostum aynen uygulamaları kapatıyorum yine 1 tane acık kalan oluyor 3-4 kere kapat dedikten sonra tamamen hepsini kapatabiliyorum.
Turk romundadami oylee bnde smdi polonya romu yuklu olee bi sknti yok

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Sammobile yüklensinde kuralim türk romunu. Saglam olsun☺ bizim olsun
Sammobile yüklensinde kuralim türk romunu. Saglam olsun☺ bizim olsun

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Beyler bu hatalardan dolayı 5.1.1 gelir mi ?

Üst Alt