------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
Beyler boot. İmg kernel dosyası dimi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye

Arkadaşın teline verdiğimiz coşku

root Explorer ile bloatware temizleme qeyf+greenify+titanium backup

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar s4 de 90 küsür mesagabaytlık bi güncellme gelmeiş indirip yüklmedim ama bu 4.4.4 yazılımmı oluyor acaba?

heathrow

heathrow

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar s4 de 90 küsür mesagabaytlık bi güncellme gelmeiş indirip yüklmedim ama bu 4.4.4 yazılımmı oluyor acaba?
Şarj daha da kötü olacak diye ben de güncelleme kontrolleri kapalı. Yeni güncellemeleri bildirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
Şarj daha da kötü olacak diye ben de güncelleme kontrolleri kapalı. Yeni güncellemeleri bildirmiyor.
Bende daha Güncelleme dim kardeşim gercekten şarj hiç dayanmıyor ya 4.2 deyken herşeyi Güzeldi Ama artık bana S4 hiç cazip gelmiyor bu Güncelleme neyin nesi wifi olmadıgı için net paketim de az oldugu için Güncelleme yapamıyorum

• Beğen
Tepkiler: heathrow
heathrow

heathrow

Üye
Bende daha Güncelleme dim kardeşim gercekten şarj hiç dayanmıyor ya 4.2 deyken herşeyi Güzeldi Ama artık bana S4 hiç cazip gelmiyor bu Güncelleme neyin nesi wifi olmadıgı için net paketim de az oldugu için Güncelleme yapamıyorum
Yapma boşver kararlılık güncellemesidir.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Yapma boşver kararlılık güncellemesidir.
EyvaAllah kardeşim Öyle Yapacam. Ya hocam bu saçmalık bende mi var yoksa sizde de oldumu bende bu S4 tam 3 tane Hafıza kartı bozu du çok ziyan ettirdi bana Sende öyle bişey oldu mu kardeşim ?

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
EyvaAllah kardeşim Öyle Yapacam. Ya hocam bu saçmalık bende mi var yoksa sizde de oldumu bende bu S4 tam 3 tane Hafıza kartı bozu du çok ziyan ettirdi bana Sende öyle bişey oldu mu kardeşim ?
Öyle bir sorun yaşamadım. Hafıza kartları da pahalı. Baya zarar etmişsindir.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Öyle bir sorun yaşamadım. Hafıza kartları da pahalı. Baya zarar etmişsindir.
Hiç sorma kardeşim Hemde ne zarar O yüzden Gönlüm gecti Bu Telden satayım dedim 900 den yukarı vermiyorlar 1 bin verdim olmaz dedi verse satacak tım hiç düşünmeden yani

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Hiç sorma kardeşim Hemde ne zarar O yüzden Gönlüm gecti Bu Telden satayım dedim 900 den yukarı vermiyorlar 1 bin verdim olmaz dedi verse satacak tım hiç düşünmeden yani
Ben eskiden sık telefon değiştirirdim. Şimdi ise borcum var değiştiremiyorum eskisi gibi. Bunu verip G2 alırdım hemen.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
aynen kardeşim senin giibi bende öyleyim bu telefona verdigim paraya acıyorum inan boşa israf başka bişey degil :(

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
aynen kardeşim senin giibi bende öyleyim bu telefona verdigim paraya acıyorum inan boşa israf başka bişey degil :(
Parayı bir yere bağlarsan değiştirmezsin. Benim gibi kredi çek :D

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
aman kardeşim ALlah korsun benden uzak olsun ne onu cekerim nede onu alırım boşver zaten agrıyan başımı daha cok agrıtmayım birgün zengin olursam herkes benden biri ıpone 6 tı :D

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
güncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda :D

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
TE=" ykpknl, post: 7331371, member: 2061044"]güncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda :D[/QUOTE]
Yani
güncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda :D
Yani desene kardeş işe yarar bişey yok yapmaya değmez yani :) bu arada Bu 4.4.4 ne zaman Gelecekmiş haberin varmı :)

ykpknl

ykpknl

Üye
TE=" ykpknl, post: 7331371, member: 2061044"]güncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda :D
Yani
Yani desene kardeş işe yarar bişey yok yapmaya değmez yani :) bu arada Bu 4.4.4 ne zaman Gelecekmiş haberin varmı :)[/QUOTE]
Bende bilmiyorum hc haberim yok dha s5 almadi o guncellemeyi o almadina gore bze gelmesine cok dahaa varr

• Beğen
bela55

bela55

Üye
s.a Twitter Direktları göremiyorum aynı sıkınıtıyı yaşayan arkadaşlar varmı bu sorunu nasıl çözebilirim mesaj bildirim paneline düşüyor ama uygulamadan bakınca gözükmüyor

ykpknl

ykpknl

Üye
s.a Twitter Direktları göremiyorum aynı sıkınıtıyı yaşayan arkadaşlar varmı bu sorunu nasıl çözebilirim mesaj bildirim paneline düşüyor ama uygulamadan bakınca gözükmüyor
nasıl tam anlamadım şmdi ? :bilmm

bela55

bela55

Üye
nasıl tam anlamadım şmdi ? :bilmm
twitter uygulamasında dm atıyorum ama gelen mesajları uygulamadan göremiyorum sadece bildirim panelinde görebiliyorum uygulamada gelen mesajlar gözükmüyor inş anlatabilsimdir :)

Üst Alt