Evet.Beyler boot. İmg kernel dosyası dimi
Şarj daha da kötü olacak diye ben de güncelleme kontrolleri kapalı. Yeni güncellemeleri bildirmiyor.selamun aleyküm arkadaşlar s4 de 90 küsür mesagabaytlık bi güncellme gelmeiş indirip yüklmedim ama bu 4.4.4 yazılımmı oluyor acaba?
Bende daha Güncelleme dim kardeşim gercekten şarj hiç dayanmıyor ya 4.2 deyken herşeyi Güzeldi Ama artık bana S4 hiç cazip gelmiyor bu Güncelleme neyin nesi wifi olmadıgı için net paketim de az oldugu için Güncelleme yapamıyorumŞarj daha da kötü olacak diye ben de güncelleme kontrolleri kapalı. Yeni güncellemeleri bildirmiyor.
Yapma boşver kararlılık güncellemesidir.Bende daha Güncelleme dim kardeşim gercekten şarj hiç dayanmıyor ya 4.2 deyken herşeyi Güzeldi Ama artık bana S4 hiç cazip gelmiyor bu Güncelleme neyin nesi wifi olmadıgı için net paketim de az oldugu için Güncelleme yapamıyorum
EyvaAllah kardeşim Öyle Yapacam. Ya hocam bu saçmalık bende mi var yoksa sizde de oldumu bende bu S4 tam 3 tane Hafıza kartı bozu du çok ziyan ettirdi bana Sende öyle bişey oldu mu kardeşim ?Yapma boşver kararlılık güncellemesidir.
Öyle bir sorun yaşamadım. Hafıza kartları da pahalı. Baya zarar etmişsindir.EyvaAllah kardeşim Öyle Yapacam. Ya hocam bu saçmalık bende mi var yoksa sizde de oldumu bende bu S4 tam 3 tane Hafıza kartı bozu du çok ziyan ettirdi bana Sende öyle bişey oldu mu kardeşim ?
Hiç sorma kardeşim Hemde ne zarar O yüzden Gönlüm gecti Bu Telden satayım dedim 900 den yukarı vermiyorlar 1 bin verdim olmaz dedi verse satacak tım hiç düşünmeden yaniÖyle bir sorun yaşamadım. Hafıza kartları da pahalı. Baya zarar etmişsindir.
Ben eskiden sık telefon değiştirirdim. Şimdi ise borcum var değiştiremiyorum eskisi gibi. Bunu verip G2 alırdım hemen.Hiç sorma kardeşim Hemde ne zarar O yüzden Gönlüm gecti Bu Telden satayım dedim 900 den yukarı vermiyorlar 1 bin verdim olmaz dedi verse satacak tım hiç düşünmeden yani
Parayı bir yere bağlarsan değiştirmezsin. Benim gibi kredi çekaynen kardeşim senin giibi bende öyleyim bu telefona verdigim paraya acıyorum inan boşa israf başka bişey degil![]()

[/QUOTE]Yani desene kardeş işe yarar bişey yok yapmaya değmez yanigüncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda![]()
bu arada Bu 4.4.4 ne zaman Gelecekmiş haberin varmı 
YaniTE=" ykpknl, post: 7331371, member: 2061044"]güncellemeyi yükledim az önce çocuk modu eklenmiş başka fazla kurcalamadım o gözüme çarptı da gördüm onuda![]()
bu arada Bu 4.4.4 ne zaman Gelecekmiş haberin varmı
[/QUOTE]nasıl tam anlamadım şmdi ?s.a Twitter Direktları göremiyorum aynı sıkınıtıyı yaşayan arkadaşlar varmı bu sorunu nasıl çözebilirim mesaj bildirim paneline düşüyor ama uygulamadan bakınca gözükmüyor

twitter uygulamasında dm atıyorum ama gelen mesajları uygulamadan göremiyorum sadece bildirim panelinde görebiliyorum uygulamada gelen mesajlar gözükmüyor inş anlatabilsimdirnasıl tam anlamadım şmdi ?![]()