------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
Demekki sikinti bende degilmis.Acaba nasil sms olarak gndereblrz.Ben konu actm ama kmse tnlamadi.Sana zahmet yardmci ol illaki bi cozm bulablrz
Daha yani başka sms uygulamasında denedim gönderdi

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Bende denedim ama bana orjinal meaajlaşma uygulaması lazım

Rizeli7

Rizeli7

Üye
Evet sanırım öyle olacak çünkü tüm s4lerde bu durum var.Ama çok gereksiz bir durum ve de saçma

AdemOyuklu

Üye
arkadaşlar taşınabilir wifi yapıyorum cep telefonumdaki internetimi fakat benim netimde gidiyor dışardaki bağlanıyor ama o da giremiyor nasıl çözerim .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar taşınabilir wifi yapıyorum cep telefonumdaki internetimi fakat benim netimde gidiyor dışardaki bağlanıyor ama o da giremiyor nasıl çözerim .
karşılaştır bakalım kardeşim varmı eksik bir durum :oke:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Sait abi xda da chainfireın elinde sayaç sıfırlama dosyası varmış doğrumudur sence

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sait abi xda da chainfireın elinde sayaç sıfırlama dosyası varmış doğrumudur sence
gördüm kardeşim konuyu ancak denemeye değermi bilinmez ben cihazı değiştirmekle iyi etmişim zamanında malesef böyle olmamalıydı aslında :( samsung üzdü bizim gibi kullanıcıları
hadi sayaç işini geçtik bir şekilde custom rom yüklerken sorunlarını video çekip çözüm arayanlarla dolu you tube :blush:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı ve B.A.R.O.N
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
gördüm kardeşim konuyu ancak denemeye değermi bilinmez ben cihazı değiştirmekle iyi etmişim zamanında malesef böyle olmamalıydı aslında :( samsung üzdü bizim gibi kullanıcıları
hadi sayaç şini geçtik bir şekilde custom rom yüklerken sorunlarını video çekip çözüm arayanlarla dolu you tube :blush:

Doğrudur. Sen Hassan romu kullandıktan sonra satmıştın galiba? İyi yapmışsın bencede gerçi artık bende bi sorun teşkil etmiyor sayaç full s5 arayüzü kullanan türk yapımı bir rom. xda dan chainfire'a pm attım adamı kandırdım umutsuz ama belki elinde vardır dosya. Chainfire Samsung ile anlaşma yapmamış olsa bence yayınlayabilir dosyayı. Android L ile de tüm cihazlara knoxun entegre edilmesi sözkonusu :(

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Nextman ve B.A.R.O.N
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğrudur. Sen Hassan romu kullandıktan sonra satmıştın galiba? İyi yapmışsın bencede gerçi artık bende bi sorun teşkil etmiyor sayaç fu ll s5 arayüzü kullanan türk yapımı bir rom. xda dan chainfire'a pm attım adamı kandırdım umutsuz ama belki elinde vardır dosya. Chainfire Samsung ile anlaşma yapmamış olsa bence yayınlayabilir dosyayı. Android L ile de tüm cihazlara knoxun entegre edilmesi sözkonusu :(

Sony reklamı yaptırtma bana :D kendi konumda :D ilk 4.4.4 veren o istediğin zaman root at kaldır tekrar at :D neyse cihaz zaten garantide olsa ne olur olmasa ne olur :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, B.A.R.O.N ve EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Sony reklamı yaptırtma bana :D kendi konumda :D ilk 4.4.4 veren o istediğin zaman root at kaldır tekrar at :D neyse cihaz zaten garantide olsa ne olur olmasa ne olur :)

Hmmm anladığım kadarıyla güncellemeleri sony daha erken veriyor. Size 4.4.4 geldi değil mi ? :D

Ayrıca Sonynin timescape arayüzü ile touchwiz arayüzü arasında hız stabilite vs farklar var mı ?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hmmm anladığım kadarıyla güncellemeleri sony daha erken veriyor. Size 4.4.4 geldi değil mi ? :D

Ayrıca Sonynin timescape arayüzü ile touchwiz arayüzü arasında hız stabilite vs farklar var mı ?
Tabiki ilk dağıtımı Z serisi aldı.Arayüzde sıkıntım hiç olmadı oyun müzik tarayıcı açık aralarda geçişlerde sorun yok.Zaten en cezbedici olay ise şu resmi çekebilmek bence tabi :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Tabiki ilk dağıtımı Z serisi aldı.Arayüzde sıkıntım hiç olmadı oyun müzik tarayıcı açık aralarda geçişlerde sorun yok.Zaten en cezbedici olay ise şu resmi çekebilmek bence tabi :D

Şahane. Z2 Ultrayı bekliyorum ozaman, kamerada devrim yapıyor malum Sony :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Chainfire verirse su sayac sifirlamayi iyi olur

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Vermez. En azından bu saatten sonra.

Üst Alt