EmekHırsızı
Üye
Sorun olur.

nedenini de yazsaydın bari ne sorun olur ?
Sorun olur.

Sen daha iyi bilirsin sayaç 1 diye telefondan soğudum diyorsun. Ayrıca knox çalışmaz ve satarken garanti için sorun çıkar. Ayrıca servis anlayabilir.
nedenini de yazsaydın bari ne sorun olur ?
Sen daha iyi bilirsin sayaç 1 diye telefondan soğudum diyorsun. Ayrıca knox çalışmaz ve satarken garanti için sorun çıkar. Ayrıca servis anlayabilir.

Kendinde sayaç sıfırlama istiyorsun millet adına rom denesin diye sayaçı önemsizmiş gibi konuşma. Ayrıca senin 1100 dediğin adam bilinçsiz tüketici ve öğrenci yani tabi doğal olarak anlamaz. Kimse sayaç 1 yapmasın 2 yıl garanti süreniz dolduysa yapın dolmadıysa hiç bulaşmayın gazada gelmeyin.Türkiyede servis sayaca bakmıyor tescilli onaylı denenmiştir. Satacağın kişi KNOX Sayacı diye bişey bilmez büyük ihtimal çünkü bir tanıdığım sayaç 1 iken sattı 1100tlye hiçbir sorun olmadı. Telefondan soğuma sebebim knox değil knoxtaki Öğe saklama özelliği lazım bana gerisi önemsiz. Diğer soğuma sebebim ise pek fazla custom rom olmaması elimdekilerle idare ediyorum. İsteyen rootlamaz tabi bende yanlışlıkla sayacı artırdım sonuçta![]()
Kendinde sayaç sıfırlama istiyorsun millet adına rom denesin diye sayaçı önemsizmiş gibi konuşma. Ayrıca senin 1100 dediğin adam bilinçsiz tüketici ve öğrenci yani tabi doğal olarak anlamaz. Kimse sayaç 1 yapmasın 2 yıl garanti süreniz dolduysa yapın dolmadıysa hiç bulaşmayın gazada gelmeyin.

Sayacın 1 olduğu için sağlıklı düşünemiyorsun. İnsanlar mis gibi ota güncelleme alıyor destek bitene kadar tadını çıkarsınlar. Gaza getirme. 3 ay sonra yeni cihaz alcaksın takmazsın tabi. Kimsenin sayaç 1 olmasın. Asla rom atmayın rootta yapmayın destek bitince istediğinizi yapın.Ne alakası var ? Flaşlamazsa flaşlamasın banane ? Çokta umrumdaydı knox sayacı kimse bilmiyor kafam rahat o yüzden, sayaçtan korkup samsungun saçma egolarına uyacağıma çekerim romu tüküreyim knoxa aokp kurarım servisin gözüne sokarım garanti dışı derlerse de tokadı basarım bu kadar basit![]()
Sayacın 1 olduğu için sağlıklı düşünemiyorsun. İnsanlar mis gibi ota güncelleme alıyor destek bitene kadar tadını çıkarsınlar. Gaza getirme. 3 ay sonra yeni cihaz alcaksın takmazsın tabi. Kimsenin sayaç 1 olmasın. Asla rom atmayın rootta yapmayın destek bitince istediğinizi yapın.

Ahize sorununu modemle çözdümde cm11 kötü zaten. Özcanda kafayı sıyırmış. AİCP ve Carbon iyi ama onlardan sıkıntı yokBen hiçbir zaman rom kıskanmadım shadow un fitneleri bunlar. Sen kendin diyorsun Özcan şarj kötü aosp ler sorunlu cm11 lerde ahize sıkıntılı. Daha ne diyim yani bu kıskançlık değil apaçık sorun bunlar. Yükledikten sonra herkes pişman olur.
Öhöm öhömBen hiçbir zaman rom kıskanmadım shadow un fitneleri bunlar. Sen kendin diyorsun Özcan şarj kötü aosp ler sorunlu cm11 lerde ahize sıkıntılı. Daha ne diyim yani bu kıskançlık değil apaçık sorun bunlar. Yükledikten sonra herkes pişman olur.

Anabant mı oXXUFNF3 son çıkan baseband mi kullaniyon @-Akıncı
Anabant mı o
Bende böyle yazıyoryapım numarasında KOT49H.I9500XXUFNF3 yazıyorsa rootladıktan sonra recovery yükleyebilirsin direk yükleyemiyorsun knox güvenlik ilkesi güncellendiği için açıklar kapatılmış
Rom yüklemek istiyorum ama telefonu brick yapmaktan korkuyorumtamam şimdi ne yapmak istiyorsun![]()
Rom yüklemek istiyorum ama telefonu brick yapmaktan korkuyorum

Cm sıkıntılı diyorsunuz diğer romlara bakmak istedimCM11 mi ?
Biraz araştırabilirsin google'da nasıl yükleniyor diye![]()
Cm sıkıntılı diyorsunuz diğer romlara bakmak istedim