Arkadaşlar sayaç arttırmadan root atmak mümkün mü ? (Az saçma oldu ama belki varsa diye)
Tamam, teşekkür ettim.4.3deyken mümkündü. şimdi değil
1 kez olmuştu cihazı yeniden başlattım düzeldi ve daha sonra tekrarlamadı..4.4.2 de videoda görüntü kayması yaşayan var mı?
kardeş üzülerek söylüyorum ki eger sildiklerin geri geliyorsa hafıza kartın bozulmuştur aynı sorundan 3 kez yaşadım 3cü kez garantiye yolladım yapmıyoruz dediler 64gblık hafıza kartını çöpe attım üzülerek söylüyrum İnşaAllah benim ki gibi 64 degil pahalı bişey degil ben tam 200tlye yakın parayı çöpe attımarkadaslar 2 dir hafıza kartındaki verilerimi silemiyorum. sildigim zaman dosya silinemedi diyor hatta telefonu pcye bagladıgımda bile silemiyorum.3 gün önce telefonuma güzelce fu ll wipe yapıp hafıza kartımı bicimlendirdim sorun ortadan kalktı ama tekrar basladı sorun ne olabilir acaba 4.4.2 yüklü ve rootlu cihazım

aynı problem bende de var formatladım bir yararı olmadı devam ediyor sorunMerhaba beyler;
Benim bir sorunum var.Telefonu kullanırken mesaj atarken,video izlerken bir anlık(1-2sn) ekran kararıyor,saat ve tarih beliriyor.İnternetten baktım böle sorun yaşıyanlar var ama çözüm bulamamış kimse.Bu sorunu yaşıyan varmı?
Telefona format felanda attım ve herhangi bir telefon kabıda kullanmıyorum.
aynen dostum sorunu nasıl çözebiliriz biri bişey söylesin a dostlar.aynı problem bende de var formatladım bir yararı olmadı devam ediyor sorun
geçenlerde güvenliğiniz için güncelleme var dedi. Eve gelince güncelleme ye tıkladım lakin olmadığını söyledi sizde böyle bir şeyler yazdı mı
Desene samsıng saçmalıklarıbendede oluyor bazen güvenlik ilkesi güncelleştirmesi diye çıkıyor ama bişey olmuyor
ÖzcanRom V2.7 en iyisi custom rom olarak tavsiye ederim custom rom arayanlara..
Desene samsıng saçmalıkları
Telfonun belirli bir yeri var orata metalimsi birşey değince siyah ekranda saat beliriyor buna biraz dikkat edin bide sensörleri kapalı tutmaya bakın bende de olmuştu şimdi olmuyor özellikle s-kılıf kullandıysanız bir süre devam edebilir .aynı problem bende de var formatladım bir yararı olmadı devam ediyor sorun
Hiç bir kılıf kullanmıyorum ve metalimsi bişeyede değmiyor hocam telefon elimdeyken bi anda böle oluyor.Telfonun belirli bir yeri var orata metalimsi birşey değince siyah ekranda saat beliriyor buna biraz dikkat edin bide sensörleri kapalı tutmaya bakın bende de olmuştu şimdi olmuyor özellikle s-kılıf kullandıysanız bir süre devam edebilir .
Firmware roomunu odin ile tekrardan yükleyin derim onda da olmaz ise servise gönderirsiniz aklıma başka birşey gelmiyorHiç bir kılıf kullanmıyorum ve metalimsi bişeyede değmiyor hocam telefon elimdeyken bi anda böle oluyor.
birkaç araştırma yaptım servise gönderildikten sonra böyle küçük sorunlar gideriliyormuş. Mesela ben konuşurken karşımdaki kendi sesini tekrar duyuyor o kadar işlem yaptım telefona bu sorunu gideremedim. Telefonum yurt dışından olduğu için servise almıyorlarFirmware roomunu odin ile tekrardan yükleyin derim onda da olmaz ise servise gönderirsiniz aklıma başka birşey gelmiyor